April 2, 20188 yr [align=center]The Tikhonovich Street on Glen Parki pĂ”hjaosas nelja venna poolt algatatud ida-eurooplaste grupeering.  Grupeeringu eestvedajad Boris, Pjotr, Maxim ja Valery on vanuselt juba kogenud slaavid, ning nende niinimetatud "jĂ”uk" on viimasel ajal ainult kasvamas. Kui alguses saadi hakkama ainult vĂ€ikeste sigadustega, on koos meestega kasvanud ka kuritegevuse hulk ja raskus. Tegeletakse juba vaikselt Relva- ning narkoĂ€ri, röövide, petmiste, tasuliste mĂ”rvade jms asjadega. Grupeering on vaikselt enda alla haaranud kogu kontrolli Glen Parkis ja selle ĂŒmbruses, terroriseerides ja kasutades vĂ€givalda kohalike suhtes. JĂ”ugu Ă€ratundmiseks tuleb nende riietusel mĂ€rgata kolme valget triipu, adidase logosid ja kĂ”ike muud ida-euroopa slaavidele kohast. Eestvedajatel on PĂ”hja Glen Parkis ĂŒmbruskonna suurim maja, kus nad elavad peale ema surma neljakesi. Isa lahkus noormeeste ema juurest juba siis, kui mehikesed polnud veel sĂŒndinudki. TĂ€navatel kĂ€ib pidev laaberdamine ja lĂ€rmamine, kĂ”vasti muusika kuulamine (klaaserdamine), ja naabritele nĂ€rvidele kĂ€imine.[/align] Lisaks ĂŒtleksin ma seda, et sissekanded on daily ning nende jĂ€rgi pole vaja kindlasti oodata. Grupeeringu peategevused on ĂŒlemises tekstis kenasti vĂ€lja toodud ja igasugune eelarvamus nende "algajate" kohta, kellega ma seda asja ĂŒritan vedama hakata vĂ”ib teil peagi meie tegevuse kĂ€igus muutuda. Kindlasti ootame meiega rollimĂ€ngu tegema kĂ”iki, st et ka algajaid, kes on serveri vĂ”i siis ĂŒleĂŒldiselt rollimĂ€ngu maastikuga alles tutvunud. Midagi suurt oodata ei tasu, ajame asja vaikselt ja grupeeringu avalduse tegemise mĂ”te tekkis mul pĂ€he ainult pĂ”hjusega, et oleks kuskil inimestel meie tegevusi pealt jĂ€lgida ja sellele ĂŒkskĂ”ik millist tagasisidet anda.  Boris Tikhonovich - Pixel Pjotr Tikhonovich - RampsVillu Maxim Tikhonovich - ĂleksĂ€nder Avaldus & Logo - Pixel
April 3, 20188 yr Kui tegemist pole grupeeringu liidriga, siis miks peab koheselt mĂ”nitama tulema teema alla, kui on pĂ€ris selge, et see on tĂŒhine postcount ja vĂ”imalik on kasutada foorum PM vĂ”imalust? Edu Piksel.
[align=center]The Tikhonovich Street on Glen Parki pÔhjaosas nelja venna poolt algatatud ida-eurooplaste grupeering.
 Grupeeringu eestvedajad Boris, Pjotr, Maxim ja Valery on vanuselt juba kogenud slaavid, ning nende
niinimetatud "jÔuk" on viimasel ajal ainult kasvamas. Kui alguses saadi hakkama ainult vÀikeste sigadustega,
on koos meestega kasvanud ka kuritegevuse hulk ja raskus. Tegeletakse juba vaikselt Relva- ning narkoĂ€ri,Â
röövide, petmiste, tasuliste mÔrvade jms asjadega. Grupeering on vaikselt enda alla haaranud kogu kontrolli
Glen Parkis ja selle ĂŒmbruses, terroriseerides ja kasutades vĂ€givalda kohalike suhtes. JĂ”ugu Ă€ratundmiseks tuleb
nende riietusel mĂ€rgata kolme valget triipu, adidase logosid ja kĂ”ike muud ida-euroopa slaavidele kohast.Â
Eestvedajatel on PĂ”hja Glen Parkis ĂŒmbruskonna suurim maja, kus nad elavad peale ema surma neljakesi. Isa lahkus
noormeeste ema juurest juba siis, kui mehikesed polnud veel sĂŒndinudki. TĂ€navatel kĂ€ib pidev laaberdamine ja lĂ€rmamine,
kÔvasti muusika kuulamine (klaaserdamine), ja naabritele nÀrvidele kÀimine.[/align]
Â
Lisaks ĂŒtleksin ma seda, et sissekanded on daily ning nende jĂ€rgi pole vaja kindlasti oodata.
Grupeeringu peategevused on ĂŒlemises tekstis kenasti vĂ€lja toodud ja igasugune eelarvamus nende
"algajate" kohta, kellega ma seda asja ĂŒritan vedama hakata vĂ”ib teil peagi meie tegevuse kĂ€igus muutuda.
Kindlasti ootame meiega rollimĂ€ngu tegema kĂ”iki, st et ka algajaid, kes on serveri vĂ”i siis ĂŒleĂŒldiselt
rollimÀngu maastikuga alles tutvunud. Midagi suurt oodata ei tasu, ajame asja vaikselt ja grupeeringu avalduse
tegemise mÔte tekkis mul pÀhe ainult pÔhjusega, et oleks kuskil inimestel meie tegevusi pealt jÀlgida ja sellele
ĂŒkskĂ”ik millist tagasisidet anda.
Â
Â
Boris Tikhonovich - Pixel
Pjotr Tikhonovich - RampsVillu
Maxim Tikhonovich - ĂleksĂ€nder
Â
Avaldus & Logo - Pixel