Posted April 2, 20187 yr [align=center]The Tikhonovich Street on Glen Parki põhjaosas nelja venna poolt algatatud ida-eurooplaste grupeering. Grupeeringu eestvedajad Boris, Pjotr, Maxim ja Valery on vanuselt juba kogenud slaavid, ning nende niinimetatud "jõuk" on viimasel ajal ainult kasvamas. Kui alguses saadi hakkama ainult väikeste sigadustega, on koos meestega kasvanud ka kuritegevuse hulk ja raskus. Tegeletakse juba vaikselt Relva- ning narkoäri, röövide, petmiste, tasuliste mõrvade jms asjadega. Grupeering on vaikselt enda alla haaranud kogu kontrolli Glen Parkis ja selle ümbruses, terroriseerides ja kasutades vägivalda kohalike suhtes. Jõugu äratundmiseks tuleb nende riietusel märgata kolme valget triipu, adidase logosid ja kõike muud ida-euroopa slaavidele kohast. Eestvedajatel on Põhja Glen Parkis ümbruskonna suurim maja, kus nad elavad peale ema surma neljakesi. Isa lahkus noormeeste ema juurest juba siis, kui mehikesed polnud veel sündinudki. Tänavatel käib pidev laaberdamine ja lärmamine, kõvasti muusika kuulamine (klaaserdamine), ja naabritele närvidele käimine.[/align] Lisaks ütleksin ma seda, et sissekanded on daily ning nende järgi pole vaja kindlasti oodata. Grupeeringu peategevused on ülemises tekstis kenasti välja toodud ja igasugune eelarvamus nende "algajate" kohta, kellega ma seda asja üritan vedama hakata võib teil peagi meie tegevuse käigus muutuda. Kindlasti ootame meiega rollimängu tegema kõiki, st et ka algajaid, kes on serveri või siis üleüldiselt rollimängu maastikuga alles tutvunud. Midagi suurt oodata ei tasu, ajame asja vaikselt ja grupeeringu avalduse tegemise mõte tekkis mul pähe ainult põhjusega, et oleks kuskil inimestel meie tegevusi pealt jälgida ja sellele ükskõik millist tagasisidet anda. Boris Tikhonovich - Pixel Pjotr Tikhonovich - RampsVillu Maxim Tikhonovich - Äleksänder Avaldus & Logo - Pixel
April 3, 20187 yr Kui tegemist pole grupeeringu liidriga, siis miks peab koheselt mõnitama tulema teema alla, kui on päris selge, et see on tühine postcount ja võimalik on kasutada foorum PM võimalust? Edu Piksel.