Posted December 2, 20177 yr [spoiler=BMW E34 M5] DOWNLOAD DOWNLOAD IVLM [spoiler=BMW e39 preface] DOWNLOAD DOWNLOAD IVLM [spoiler=BMW e38 750iL] DOWNLOAD DOWNLOAD IVLM [spoiler=Mazda RX7] DOWNLOAD [spoiler=E39 540i Mtech] DOWNLOAD DOWNLOAD IVLM [spoiler=E39 540i Mtech v2] DOWNLOAD [spoiler=E34 540iA touring] DOWNLOAD [spoiler=BMW e21 m30b35] DOWNLOAD [spoiler=MB 500sl] DOWNLOAD [spoiler=BMW e60 M5] DOWNLOAD [spoiler=BMW e21 m30b35 V2] DOWNLOAD [spoiler=VW Golf MK3] [align=left] DOWNLOAD[/align] [spoiler=E46 M3] DOWNLOAD
December 14, 20177 yr Author Kuna paljud siin tahavad E34 540i toruingu modi, siis siin see raibe on 750x422https://i.imgur.com/7Z6ZsfK.png[/img] DOWNLOAD Ja mingi e39 annan teile samuti! :P 750x328https://i.imgur.com/XgU6wAN.png[/img] DOWNLOAD
December 16, 20177 yr Mainin ära, et misiganes premierile mõeldud BMW mod siin on, annab autole väga idiootsed sõiduomadused (postide rammides ei liigu auto pmst üldse, hitbox väike, et teised rammida ei saaks ) on nüüd siis minu poolt keelatud põgenemisel kasutada. Niisama kasutage palju tahate, mina ei keela, aga juhul kui põgenete ja kasutate seda enda kasuks ära, kickin lihtsalt ära kuniks modi ära vahetate.
December 16, 20177 yr Author Mainin ära, et misiganes premierile mõeldud BMW mod siin on, annab autole väga idiootsed sõiduomadused (postide rammides ei liigu auto pmst üldse, hitbox väike, et teised rammida ei saaks ) on nüüd siis minu poolt keelatud põgenemisel kasutada. Niisama kasutage palju tahate, mina ei keela, aga juhul kui põgenete ja kasutate seda enda kasuks ära, kickin lihtsalt ära kuniks modi ära vahetate. 10 euri siis võin korda teha =)
December 16, 20177 yr Mainin ära, et misiganes premierile mõeldud BMW mod siin on, annab autole väga idiootsed sõiduomadused (postide rammides ei liigu auto pmst üldse, hitbox väike, et teised rammida ei saaks ) on nüüd siis minu poolt keelatud põgenemisel kasutada. Niisama kasutage palju tahate, mina ei keela, aga juhul kui põgenete ja kasutate seda enda kasuks ära, kickin lihtsalt ära kuniks modi ära vahetate. Ma arvan, et terve PD tänab sind.
December 16, 20177 yr pd ei saa hakkama omadega :D :D :D :D :D: D: :D Pole mõtet targutada, eriti kui tavalise autoga hakkama ei saa ning on vaja teha mod, mis asja kergemaks teeb.
December 16, 20177 yr Author kusjuures ma polnud ise ka teadlik selles osas. Hea et ütlesid, aga pohui.