February 20, 20187 yr SA:MP Haldaja omaltpoolt tunnustaksin Denxu, mäletan Redrum või ghetto boyz aegadest teda & must say, inimene on tahtnud ja on arenenud väga roleplay maastikul
August 11, 20187 yr Tunnustan kahte isikut, kes minu meelest väga head RP-jad. Vähemalt nendest kellega ma rohkem kokku puutunud olen. @Vin. ((See kes secordigliano alliances on. )) @Masterr
August 11, 20187 yr Tunnustan häid trollimängureid ja killereid. @DKMarioo @Nahmir @catchya @Raks @Puuhalg @Dex @Mahir @ahtiaav @EAGLE Rollimängurid: @Krisssu @MyrkK @Kermo. @VETERAN @Pixel @Pendulum @Komarov @iNcontroL (suht halb laskja) @FreshBlock. @Orange. @Snitch. @Gonga. @Ennnu. Andsin talle hoidmiseks oma kassi.. koju tulin kassi ei olnud. Tahaks oma kassi tagasi vingur. ;) @Kristjan Ja palju veel.
August 11, 20187 yr tunnistan marcus orgitalt jarmo taeblast raie raplast subaru kermo omrai comrade jaanus mahir silvermate crazynevada dg :P pluz kabetaja jeff ei tunnista: ec vallo
August 16, 20187 yr SA:MP vModeraator Kogu redwoodi grupeering, eriti Kermo ja Komarov Slipseath Nuki Smurf etz Para Zontrolic lil ez Raks Snitch justchill
August 19, 20187 yr tunnustan kõiki nokuga naisi ja neid, kes meeskarakteri mängimisest veel pedeks pole hakanud
omaltpoolt tunnustaksin Denxu, mäletan Redrum või ghetto boyz aegadest teda & must say, inimene on tahtnud ja on arenenud väga roleplay maastikul