February 18, 20187 yr SA:MP Haldaja Mu 13 sai loodud eesmärgiga, et serverisse mängijaid saada & lasta ka gangivälistel isikutel, kes tavaliselt selle rolliga kokku ei puutu, õppida gang roleplayd ja kuidas properly ka enda karakteri development roleplayd teha. Teie eesmärk on ilmselgelt, et mingisugust beef roleplayd taga otsida, sest nagu teie ennistest grupeeringutest on näha, siis te either kas saate banned / kritiseeritud playerbase poolt massilise DM tõttu või lähete inactive, sest teil puudub selline tegevus ja tavaline roleplay teile lihtsalt pikemaks perioodiks huvi ei paku. Niiet ma palun, käitume standardite kohaselt, et ma ei oleks sunnitud DAB 13't sulgema, inimesi voolab & paljud on seni mind tänanud väga vägeva juhenduse ja seltskonna eest, mis ma loonud olen selle grupeeringuga. Kui te tõesti tahate, te oskate, have fun.
February 18, 20187 yr Mu 13 sai loodud eesmärgiga, et serverisse mängijaid saada & lasta ka gangivälistel isikutel, kes tavaliselt selle rolliga kokku ei puutu, õppida gang roleplayd ja kuidas properly ka enda karakteri development roleplayd teha. Teie eesmärk on ilmselgelt, et mingisugust beef roleplayd taga otsida, sest nagu teie ennistest grupeeringutest on näha, siis te either kas saate banned / kritiseeritud playerbase poolt massilise DM tõttu või lähete inactive, sest teil puudub selline tegevus ja tavaline roleplay teile lihtsalt pikemaks perioodiks huvi ei paku. Niiet ma palun, käitume standardite kohaselt, et ma ei oleks sunnitud DAB 13't sulgema, inimesi voolab & paljud on seni mind tänanud väga vägeva juhenduse ja seltskonna eest, mis ma loonud olen selle grupeeringuga. Kui te tõesti tahate, te oskate, have fun. Ainult konstruktiivne kriitika on oodatud.
February 19, 20187 yr Mu 13 sai loodud eesmärgiga, et serverisse mängijaid saada & lasta ka gangivälistel isikutel, kes tavaliselt selle rolliga kokku ei puutu, õppida gang roleplayd ja kuidas properly ka enda karakteri development roleplayd teha. Teie eesmärk on ilmselgelt, et mingisugust beef roleplayd taga otsida, sest nagu teie ennistest grupeeringutest on näha, siis te either kas saate banned / kritiseeritud playerbase poolt massilise DM tõttu või lähete inactive, sest teil puudub selline tegevus ja tavaline roleplay teile lihtsalt pikemaks perioodiks huvi ei paku. Niiet ma palun, käitume standardite kohaselt, et ma ei oleks sunnitud DAB 13't sulgema, inimesi voolab & paljud on seni mind tänanud väga vägeva juhenduse ja seltskonna eest, mis ma loonud olen selle grupeeringuga. Kui te tõesti tahate, te oskate, have fun. kullake ära ole pahane et sinu gangist parem gang tehti hahahaha dab on em haters