Jump to content

Featured Replies

Juhtkonna otsusel, järgmised muudatused:

Uued moderaatorid:

@Inspektor

@Orange

@Versace

@DoNot

@'*M3hwka*'

Ebaaktiivsuse tõttu on meeskonnast eemaldatud:

@Lacoste

• Omanik

Tervist,

Otsustasin lahkuda arendaja kohalt. Kui väidetavalt on tulemuseks see, et ma keeran serveri mängumoodi rohkem perse kui seda edasi arendan ja teen serverist "Reval Gaming'ut" nagu siin paljudel meeldib öelda, siis kahju aga see on see kuidas mina näen serveri arengut ette. 

Vigu on esinenud, kuigi see ongi see mida kõik ainult näevad. Kui juba trollist moderaator tuleb ütlema, et miks patchiga nii kaua aega läheb ja et samp'i arendus on tähtsam kui IRL tööl käimine, siis palun...

Samas olevat ma diktaator kelle pärast ei juleta unbannida isikuid varasemalt. Sest ma võtsin kätte ja vastasin mitu kuud vanadele unban avaldustele, kuna teised ei pööranud neile lihtsalt tähelepanu ning mult käidi unbanne küsimas.

Usun et täna õhtuks täidetakse @DKMario soov ning GM viiakse tagasi versioonile enne minu tulekut ning et te saate vigadevabalt mängida. Samas loodan ka, et isik(ud) kes minu diktatsiooni pärast lahkusid saavad nüüd rõõmsalt tagasi tulla.

Kenth.

Juhtkonna otsusel kerged muutused: 

Tõusu vModeraatoriks on teinud @Marlboro

@DKMarioo eemaldatud moderaatorile ebasobiliku käitumise ja väga üleoleva suhtumise pärast.

Arendusega läks küll kehvasti, aga ehk saab siiski hakkama moderaatorina.

Meeskonda lisatud @Kenth

Serverisse on appi tulnud uus ja pädevam arendaja.

Gratz my man @kvann

• 2 weeks later...

Viimase 12 tunni jooksul on ringi liiklenud minu pandud ja öeldud sõnad/reputatsioon kasutaja @Ennnu. suunas - Kui mõnele võis jääda arusaam kui noore (tema puhul siis 16 eluaastase) tüdruku "sebimisest" siis härrased, suud olete kõva paugutama, reaalselt pole keegi tulnud mulle privaatsõnumisse küsima "Mis see on?". Minu ja kasutaja @Ennnu. vaheline tekst on ringlenud siseringis juba pea 3-5a, see on tavaline must huumor, millest Ennnu aru saab ja millest nii mõnigi vana Imperiali mängija aru saab. Ma mõistan, et nüüd on see nagu Delfi, kus uudis on suureks puhutud ja tuhanded inimesed on shokeeritud sellest. Calm down, tegemist ei ole kellegi ahistamise või tema puhul siis millegi ahvatlemisega. Olukord sarnaneb umbes Rometi olukorrale, keegi eeldab, et inimene on nõrk ja kohe algab reaalne kiusamine pihta, sest sulle(teile) pakub see lõbu. Minu pärast jagage seda pilti, kui see teile mingit lõbu pakub, reaalselt ei huvita.

Ma reaalselt ei vabanda mitte ühegi isiku ees, kellel on imelik mulje sellest olukorrast jäänud, ettekujutus teeb alati oma töö.

Kui kellegil on veel küsimusi, minu postkast on avatud.

Eelpool välja toodud tekstiga tervitan kindlasti Linnuvabriku poisse, teie huumor on halb.

Lahkus ebapädev moderaator @Inspektor

Hea meel on teatada, et suurepärasele koostööle ja aktiivsusele, edutatakse @Fresh sAdminiks!

Guest
This topic is now closed to further replies.