December 14, 20177 yr See viimane post on LITFAM. [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Y6LRos5LJLE [video=youtube] Btw, see kutt tegi kunagi vist LSRP räppi nimega Dell. Imelik tunne, kui see oligi tema olin ma tema kunagine LSRP manager ja ei feelinud tema talenti, miks? Nüüd on WSHH main laulu muusika videol 62 millionit vaatamist ja 618k like, damn.
December 14, 20177 yr Btw, see kutt tegi kunagi vist RCRP räppi nimega Acer. Imelik tunne, kui see oligi tema olin ma tema kunagine RCRP manager ja ei feelinud tema talenti, miks? Nüüd on Vevo main laulu muusika videol 10.8 millionit vaatamist ja 45k like, damn. [video=youtube]
December 14, 20177 yr [video=youtube] [video=youtube] [video=youtube] [video=youtube] Mis põhjusel otsib Nahmir nende videote all inimest, kes viitsiks teha muusikavideo, first of all ja miks peaks Nahmir lambist kirjutama, et inimesed sellele kanalile subscribeks. Tema hääl samuti, muutusi tuleb võtta arvesse, kuna möödunud on peaaegu kaks aastat. Riverside Records on lihtne üles otsida LSRP foorumist ning leida minu teema, mis on tehtud kahekümne viiendal Mail ja need muusikavideod on enamus tehtud samuti Mais. Nüüd, miks ma peaksin valetama selle kohta? Ausalt, minu omaniku koht Riverside Recordsis on võimalik tõestada VÄGA mitmel erineval moel, kui soovid rohkem teada, hit me up.
December 31, 20177 yr Author SA:MP Haldaja Listen to Notorious Big-10 Crack Commandments by Koko Smash #np on #SoundCloud