December 6, 20195 yr Tere, Kõik, kes polnud banned topeltkonto eest või blacklisted on nüüd unbanned. Lugupidamisega, Smoke's & Jack's Roleplay Meeskond
December 17, 20195 yr SA:MP Haldaja Pole ei tea misajast boonuspunkte jaganud heast tahtest, niiet here you go. 22.12 kuni 04.01.2020 toimub konkurss kolme kõige aktiivsema mängija vahel, top 3 kõige enim saanud mängutundidega mängijat avalikustatakse 05.01 - happy nolifing. top 1, 450 apunkti top 2, 250 apunkti top 3, 170 apunkti
December 24, 20195 yr Omanik Tervist! Juhtkonna otsusel saab annetuspunktide ostu korral perioodil 24.12.2019 kuni 04.01.2020 punkte topelt! Samuti saavad kõik kes esimesel jaanuaril serverisse sisse logivad serveripoolse kingituse nii jõuluperioodi kui aastavahetuse raames! Kingituse saavad kõik mängijad ainult korra, teie karakterite arv kingituse suurust ei mõjuta! Rahulikku jõuluaega kõigile ning edukat uut aastat soovides, Smoke's & Jack's Juhtkond
December 31, 20195 yr SA:MP Haldaja Kuna server on kinni minemas, missugust rutalikku otsust ma väga ei tolereeri, olen otsustanud ikka midagi askeldama hakata ning paari inimesega siit ja sealt sai suheldud, et veebruariks või selle keskpaigaks midagi püstitatud saaks. Olenevalt tähtsatest arvamustest, et SAMP on surnud, ei lükka ma ka seda ise sajaprotsendiliselt ümber. Aga luues midagi mu enda visiooni järgi, olles juba kommuunidest aktiivselt osa saanud aastast 2009, usun, et saame midagi viimast ja meeldejäävat luua. Kui sa oleksid huvitatud end kaasama projektiga, saada PMi mulle enda facebook, soovitatavalt oleks link profiilile, et segadust ei tekiks. Enthern Gaming soovib teile vägevat aastavahetust ja veel vägevamat saabuvat aastat, pange möllu!