Jump to content

Featured Replies

Otsustasime muuta välimapingute kinnitamise tingimusi, nimelt..

Ühele hoonele, ehk ühes maailmas on lubatud mappida maksimaalselt 30 objekti

Ühe objekti hinnaks on 5 000$.

Nüüd kui mapite oma maailma valmis, annate seejärel teada ühele sadminile, kes kontrollib mapingu üle, objektide arvu ning siis ütleb, mis summa tuleb serverist välja kanda /heategevus või /anneta commandiga. Seejärel kui see saab tehtud, peab ka teine sadmin maailma kinnitama ning ongi olemas.

• Author

Rakendasin veel ühe DDoSi reegli, millest eile või täna mainisin shoutboxis. Loodame, et aitab veelgi.

• Author

Uue hosti DDoS protection sai omale kohenduse. Loodame, et sellest on nüüd abi. Võite ka anda sellest vastukaja mulle PM'is, kas muutus nüüd antud hetkest alates midagi ja kui jah, siis mida. Aga enne feedbacki andmist oodake näiteks tänasepäeva lõpuni, et ära näha selle mõjud täielikult. Niisama PM'is öelda "katki" või "ei tööta" on mõttetu, see ei anna mulle mitte mingit aimu, kuidas asi toimib. Kirjeldage erinevaid juhtumeid ja olukordi, sellest annab juba midagi konkreetsemat välja lugeda.

• Author

Oeh... Igatahes long story short. Ma lahkun SnJ'i meeskonnast. Ei jää enam edasi arendama, ega ka modereerima. Facebooki SnJi lehelt lasen ka end eemaldada. Kõiksugu juhised ja asjad on ära korraldatud Heerile ja Kenthile, et nad saaksid jätkata. PayPali annetustega tegelen senikaua edasi kuniks Heeri saab omale PayPali.

Põhjuseid on mitmeid, küll DDoSist tulevnevad probleemid, siis ajapuudus (töö, ülikool, eraelu), väsimus ja huvi puudumine. Ma niigi lükkasin seda lahkumist mitmeid aastaid edasi. Nüüd lihtsalt pole võimalik kuna ülikool lihtsalt võtab enamuse aja enda alla. Foorumi ma aeg ajalt üritan vaadata, aga tõenäoliselt ei ole lihtsalt aega.

Mis puudutab Kenthi siis viimastest patchidest pea pooled kui mitte rohkem olid kõik Kenthi tehtud. Ma lihtsalt postitasin ta tehtud arendused. Seega ta oskab asju korda ka teha, mitte ainult katki nagu siin enamus arvab. Samuti olen talle andnud kaasa enda omaltpoolt õpetussõnu, kuidas toimida jne.

Kenth on teie jõud, tulevik ja lootus, kuna tal on piisavad teadmised ja oskused asja edasi arendada. Ta on piisavalt pädev inimene seda tegemaks. Ja tõmmake veits tagasi ka oma laimuga tema suunal kui te soovite, et ta teile hea meelega keskkonda paremaks teeks. Andke talle aega ja küll ta teil kõik asjad korda teeb.

Lisaks hetkene arendusplaan näeb ka ette seda, et Kenth eemaldab siin lähinädalail custom nametag'id ning paneb tagasi tavapärased health ja armour barid ning nametagid seda mängijate suurel nõudmisel.

Kõigile teadmiseks, siis kõik viimased suuremad otsused (custom nametagid, uus hud, uus host, jms) on käinud kõik minu silme alt läbi ja millele olen öelnud oma nõusoleku, seega neid asju Kenthi süüks süüdistada pole mõtet, that's all on me. Mina võtsin need otsused vastu ja lasin nad lihtsalt rakendada. Kedagi tahate süüdistada, siis süüdistage mind.

Kui UCPs on mingeid bugge või asju, mida aeg-ajalt juurde teha, siis tulen sealt osas vastu ja aitan hädast välja kui millalgi aega tekib. Küll siis Kenth mulle sellest teada annab.

Adminmeeskonnale ütlen nii palju, et tuult tiibadesse ning jõudu ja jaksu. Hoidke kokku, töötage nagu üks meeskond ja saate ka ilma minuta väga hästi hakkama. Ma niigi viimasel ajal ei teinud suurt mitte midagi, seega sel pole eriti vahet, kas ma olen kuskil nimekirjas kirjas või mitte.

Mängijatele ka, et kui te ise ei hakka siin mingit mõttetut paanikat külvama, siis läheb kõik ladusalt. Kuid aga kui hakkate märatsema ja ma ei tea mis asju korraldama, siis teadke, et igale mõjule on olemas vastumõju. Võtate asju rahulikult nagu midagi poleks olnud, siis kõik läheb tavapäraselt edasi.

SnJi gamemode copyright õigused on mul siiani enda nimel ja need jäävad ka nii. Annan Heerile ja Kenthile õiguse kasutada GM'i ka edaspidi Smoke's & Jack's kommuuni puhul, kuid ainult ühel tingimusel. Nimelt ainult Ragnar Videvik ehk Kenth võib seda GM'i edasi arendada. Tingimuse mitte täitmisel viin asja kohtusse. Kui ma pole millekski muuks ise luba andnud.

Nagu ma siin kõlakaid kuulsin, siis kui mingisugust Kameelioni üritatakse arendajaks lükata, siis sellisel puhul võite hakata omale uut GM'i valima või ehitama.

Seega varuge kannatust, andke aega ja uskuge Kenth'i tegemistesse täpselt samamoodi nagu uskusite seda ~6 aastat tagasi kui seda tegin ma ise Smoke's & Jack'si loomise ajal.

https://www.youtube.com/watch?v=nzOvlyxGQP8

Igatahes oli tore, kõike paremat teile edaspidi nii SAMP'is kui ka eraelus. Mul on aeg elus edasi liikuda.

- Caupo

• 1 month later...
  • Omanik

Lugupeetud foorumlased,

Et tagada foorumi turvalisust eemaldati kõik ebaturvalised pildid ja videod foorumist.

Mida see tähendab?:

Kõik pildid, videod, avatarid ja pildid signatuuris mis olid foorumis (http://) lingi algusega eemaldati. Edaspidi võtab foorum vastu ainult kas otse foorumisse ülesse laetud avatare, või avatare mis tulevad foorumisse läbi SSL ühenduse (https://).

Vabandame ebameeldivuste pärast!

• 1 month later...
  • Omanik

Tere,

Kirjutan teile rõõmu ja kerge südamega, et serverile tuleb lähipäevil 0rr. Relvad eemaldasime kõigilt hetkel kuna kasutada te neid ei oska. Samuti teavitatakse millalgi admintiimi kandideerimise avamine sAdminite poolt.

Lugupidamisega

Teie vihavaenlane.

Seoses tulevase 0RR'iga otsime uusi mängijaid, kes on valmis juhtima legaalseid grupeeringuid:

LSPD

LSEMS

Mehaanikud

Taksopark

Avalduse pealkirjaks märkige enda karakteri nimi ning mis organisatsiooni soovite kandideerida. 

Avaldus tuleb teha vabas vormis ning tähtajaks on 16.12.2018.

Avaldus teha siia

Tervist kallid kaasmaalased.

Pika arutamise peale otsustasime võtta vastu mõned uued otsused.

Arutasime kas teha 0rr või mitte, siiski otsustasime lõpuks et teeme selle ära, aga sellega kaasnevad ka uued kampaaniad ja lisad.

Peale 0rr-i hakkab kehtima nn mängutundide kampaania. See kampaania kehtib KUU aega peale 0rr-i teostamist.

1.Hetkel mil esimene isik saab täis 150 mängutundi saab mängija vastavalt oma saavutatud mängutundide eest serveri-poolse preemia:

1. 150gh Tasuta Gold Premium pakett 1'heks kuuks. (Võimalus vahetada Gold Premium teise preemia vastu)
  2. 100gh+ Saab valida endale sõiduki vabal valikul mis ei kuulu sportautode gruppi
  3. 75gh+ Tasuta Basic Premium pakett 1'heks kuuks.
  4. 50gh+ Saab endale lisa 100 interiori objekti

2.Jõulude puhul otsustasime korrutada nii grupeeringute kui ka tavatööde palkasid 2x kuni 10. jaanuarini ja annetuspunktide ostul x2 kuni 27. jaanuarini.

3.Ning avame ka atiimi liitumise uuesti. Kõik vanad avaldused kustutatakse ära.

PS! Palun vabandust, et ma ei ole väga sõnaosav. :D

Seoses tulevase 0RR'iga otsime uusi mängijaid, kes on valmis juhtima legaalseid grupeeringuid:

LSPD

LSEMS

Mehaanikud

Taksopark

Avalduse pealkirjaks märkige enda karakteri nimi ning mis organisatsiooni soovite kandideerida. 

Avaldus tuleb teha vabas vormis ning tähtajaks on 16.12.2018.

Avaldus teha siia

Pikendame kandideerimise võimalust, uus tähtaeg hetkel on 23.12.2018.

• 2 weeks later...
  • Omanik

Tervist lugupeetud mängijaskond,

Serveri värske taasavamine toimub 27/12/2018  kell  18:00

Kõikide karakterite vara on nullitud ning igal mängijal on võimalik oma karakterite nime, vanust ja skinni pärast sisselogimist tasuta vahetada käsklusega /0rrkarakter.

Nime, skinni ja vanuse muutmine antud käsklusega toimib 1 kord per karakter!

Tegime ka muudatusi annetusprivileegide soetamises, kuid varasemalt ostetud eraldiseisvad annetusprivileegid on kõigil alles, V.A ära kasutatud telefoni numbri muutmised ja ära kasutatud sõiduki numbrimärgi muutmised.

Eraldiseisvalt soetavad boonused:

+1 IG Nimevahetus - Uus maksumus 25ap

+1 Lisakarakter - Uus maksumus 40ap

Eemaldatud - +150 000 IG Raha

Annetuspakettid:

[align=center]74x50https://ucp.snjrp.eu/images/gold.png[/img]   

+ Surres ei kao poest ostetud riideesemed[/align]

[align=left]

Serveri IP: gta.snjrp.eu

Teamspeak 3: ts.snjrp.eu

Discord: https://discord.gg/sfRcSTa

Häid pühi ning ilusat vana-aasta lõppu kõigile,

Smoke's & Jack's Rollimängu meeskonna poolt.[/align]

Guest
This topic is now closed to further replies.