January 3, 20187 yr See hetk kui soovid teistega sõitma minna, aga kõik on kusagil ära ning teed seda üksi. I'm not weird, i am limited edition - Eva Loretta Versace If you fall, get back up and try again
January 3, 20187 yr SA:MP Haldaja sellise grupeeringu sisu oleks huvitavam jälgida kirjalikult sissekannetes, mitte ainult kokkusaamistel seismine ja sõitmine, arvestades, et see pole regular streetgang või organized crime stiilis ära võta seda kontekstis "ma olen ec, tra sitt grupeering sul" - lslt, et neid biker kamraade on piisavalt nähtud ringi töllerdamas unity laadsetel asukohtadel, aga mingit konkreetset faction roleplayd näeb harva liikmetekogus on alustuseks üks, aga nende arusaam ja pühendumus sellist rpd teha on teine
January 3, 20187 yr Author Ma selle grupi tegingi selle eesmärgiga et näidata rahvale et eksisteerib sellinne motoklubi nagu meil. Pole tehtud jah illegaalse suunitlusega grupp, kuid monel liikmel tuleb seda ikka sisse mingil määral. Trikitame, kiirendame, putitame oma asju garaazis sellinne tsill RP. Edit: Ja ma teengi ise tekstiga sissekandeid ;)
January 3, 20187 yr Author Katsuge olla, miks on vaja tulla lambiste postitustega reostama teemat? Sissekanne 1.
January 6, 20187 yr Author Lühidalt räägin juurde piltidele, et sai siis tehtud väiksed äripakkumised, omadega läbi arutatud.
January 7, 20187 yr Author Arhiivi ära ;) Pole aega kahte gruppi teha, oleme niigi Benedetti all, tegutseme seal edasi ;)