Jump to content

Featured Replies

See hetk kui soovid teistega sõitma minna, aga kõik on kusagil ära ning teed seda üksi.

I'm not weird, i am limited edition - Eva Loretta Versace

XkqfSl0.png

SUGQeYN.png

ovdifLH.png

vWjeOpW.png

utBjHVy.png

If you fall, get back up and try again

e17uDks.png

Was fun, adjos !

hgCYMGa.png

• SA:MP Haldaja

sellise grupeeringu sisu oleks huvitavam jälgida kirjalikult sissekannetes, mitte ainult kokkusaamistel seismine ja sõitmine, arvestades, et see pole regular streetgang või organized crime stiilis

ära võta seda kontekstis "ma olen ec, tra sitt grupeering sul" - lslt, et neid biker kamraade on piisavalt nähtud ringi töllerdamas unity laadsetel asukohtadel, aga mingit konkreetset faction roleplayd näeb harva

liikmetekogus on alustuseks üks, aga nende arusaam ja pühendumus sellist rpd teha on teine

• Author

Ma selle grupi tegingi selle eesmärgiga et näidata rahvale et eksisteerib sellinne motoklubi nagu meil. Pole tehtud jah illegaalse suunitlusega grupp, kuid monel liikmel tuleb seda ikka sisse mingil määral.

Trikitame, kiirendame, putitame oma asju garaazis sellinne tsill RP.

Edit: Ja ma teengi ise tekstiga sissekandeid ;)

• Author

Katsuge olla, miks on vaja tulla lambiste postitustega reostama teemat?

Sissekanne 1.

sa-mp-083.png

sa-mp-085.png

sa-mp-089.png

sa-mp-093.png

• Author

Lühidalt räägin juurde piltidele, et sai siis tehtud väiksed äripakkumised, omadega läbi arutatud.

sa-mp-113.png

sa-mp-114.png

• Author

Arhiivi ära ;) Pole aega kahte gruppi teha, oleme niigi Benedetti all, tegutseme seal edasi ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.