Posted December 29, 20177 yr räägime siis animest :D mu enda lemmik anime praegu naruto olen mingi 500 osa ära vaatanud :D
December 29, 20177 yr ma ss vaadanud shigatsu wa kimi no uso, sen to chihiro no kamikakush & death note .. v2ga palju ple avastanud veel animey maailma aga kindlalt hakkan vaatama narutot ka
December 29, 20177 yr Author ma ss vaadanud shigatsu wa kimi no uso, sen to chihiro no kamikakush & death note .. v2ga palju ple avastanud veel animey maailma aga kindlalt hakkan vaatama narutot ka soovitan vaata Just Because! see on suht hea emotsionaalne vahest tuleb pisar silmast v2lja :D
December 29, 20177 yr yu gi oh mu lemmik anime Yu-Gi-Oh!, known in Japan as Yu-Gi-Oh! Duel Monsters (遊☆戯☆王デュエルモンスターズ Yūgiō Dyueru Monsutāzu), is a Japanese anime series
December 30, 20177 yr ei vaatanud aga mängisin nekopara kõik osad läbi, sitaks hea soovitan kõigile :3
December 30, 20177 yr ei kannata ju ma küll su sittade sissekannete alla kommenteerima ei tule ju? mine minema kui ei meeldi :@