August 5, 20196 yr ise tehtud sünnipäeva tort siis :::P mingi kahtlane teema, sain vist toidumürgituse, aga nüüd lähen holy crusadele sõbrad :P
August 5, 20196 yr Võtsin arhiivist välja. Midagi toredat, naljakat ja kergelt idiootsust peab foorumist kõige tõsise kõrvalt ka leidma.
August 5, 20196 yr Täna kui tegin oma 5tärni retsepti järgi toitu sain ma telefoni kõne @kiibu 'lt ja @equalg 'ilt kes karjusid mulle telefoni, et midagi väga halba on juhtunud!! Alguses arvasin, et nad magasid meie igapäevase kell 12 toimuvad koosoleku maha, aga tuli välja et vModeraator Steele oli pahatahtlikult meie imearmsa kööginurga teema lukku ja arhiivi pannud põhjusega "Ei jõua seda jama enam vaadata L&A". Ruttasin kiiresti arvutisse vaatama ning tuligi välja, et teema on lukku pandud. Mu süda murdus ning kõrvetasin toidu põhja, mille peale läksin nukrutsesin magamistoas ning mõtlesin, et kas tõesti pean oma toidublogi viima üle instagrami? Jäin magama ning kuii üles ärkasin, siis meie Rüütel valgel hobusel @orange päästis päeva ning võttis teema lukust ja arhiivist välja ning astus meie kui nõrgemate eest välja!! Tähistasin meie võitu ühe banaani kohupiimakreemi ja õunaga :) :P #blessed
August 5, 20196 yr Issi on väljamaal lastele plekki teenimas, aga õhtustamas käib ikka. See you soon my boys!! 8 päeva peate ise veel süüa tegema? @"jaakaru" @"eQuaLG" @"kiibu" @"Shawn" @"DKMarioo" @"MyrkK"
August 5, 20196 yr m6tlesin ka et näitan mis söön, aga saan postitada ainult ühe korra sest midagi muud väga ei söö
August 5, 20196 yr Minu päev algas halvasti, sest esimene asi mis ma nägin kui foorumi tulin, et õhtusöök viiele on pandud lukku ning arhiivi vmoderaator @steele poolt ning ma olin peaaegu juba jõge nutmas, kui saabus valge rüütel @orange hobusel ning päästis minu päeva. Selle rõõmuks küsisin @"ennnu."'lt maasika-rabarberi stritsli retsepti ning võtsin kiirelt ühendust squadiga (@germo, @jaakaru @kiibu, @dkmarioo, @Shawn, @MyrkK, @"Poevaras Puuhalk."), et õhtul selle suurepärase uudisega hakkan tagalas @cppu abiga küpsetama.
August 5, 20196 yr noo avasin siis OMA ENDA hot dogi kohviku ja tegin ss õhtaks suure koguse joogipoolist :D suured t2nud @jaakaru @eQuaLG @kiibu @Shawn @Germo @MyrkK et aitasite mul kohviku avada!!!!
August 6, 20196 yr Eile käisime 30€ lihatükki nätsutamas. Ütlen, et maitse oli seda raha väärt. Koju jõuan siis peame kuttidega ikka makarone ja juurikaid näost sisse ajama, kuna vanamees väljamaal enamus plekki peeneks pannud??