July 30, 20196 yr jõudsime kiibuga ühisele otsusele, et see jook on täis pask ja ei soovita kellegil selle peale raha raisata! :@
July 30, 20196 yr kuna viimasel ajal on maailm muutnud vägivaldsemaks ja raskekaalus olevad vennad ka more agressive, siis proovime natuke positiivsemalt seda asja ajada paari banaani poisiga!
July 31, 20196 yr nii nii uus päev käes juba eila õhta mõtlesin mida hommikuks süüa, esialgne plaan oli süüa 5 võikut ja kauss kellokseid kuid plaan JÄI KATKI sest piima polnudki 15 minutit enne koosolekut tõmbasin ligi siis 5 võixi juustuvorstiga, 2 PROTEIINI KOHUPIIMA ja tassike teeed kuhu ma panin 3 teelusika täis suhkrut..... nagu pildilt näha siis taldrekul on aint 4 võikut ja te mõtlete "hmm hmm kus siis 1 võiku kadund on" vastus on kohe siin samas, sõin selle juba enne pildi tegemist ära taustax siis 32 tollline televusser kus räägitakse siis herr jaakaru st kes varastas lastehaiglatest väikseid ratrastoole.
July 31, 20196 yr Ärkasin täna hommikul ainult positive vibesiga, et saan täna jälle sõpsidega squadi pelada ja lammutada. läksin shoutboxi kõigile tere ütlema, ja mis mulle öeldi? abordijäänus ja ülekaaluline by veteran. täiesti kellad, aga ma arvan et saan isikust aru kuna tal läks ühe teise naisega halvasti ja tuli nüüd lantima siia smokets jacketsi uut naist, edu sulle! #onlypositivevibes väike kohvi mille @Jaakaru mulle hommikuks tegi, sebis kuskilt kohvioad ja käsitsi röstis. ja sooviks mälestada lan-i lõppu, kui germo jalad tegi ja kohustusi täitma läks, tule ruttu tagasi!
July 31, 20196 yr Tere, söögi kõrvale soovitan kõigil minna youtube kanalile Grandpa Kitchen kanalile ja õppida kuidas grandpa teeb lastele donutse!
July 31, 20196 yr YO YO väiksed ja suured neiud ja peigmehed k2tte on jõudnud uus päev ning tõmbasin Meie poest kerged DONughsid ligi ja keetsin kerge koffijoogi ja nüüd roleplaeyma :P
July 31, 20196 yr 16:30 31.07.2019 wednesday cheat day ehk täna võib süüa tavalisest rohkem rasvu ja süsivesikuid