Jump to content

Featured Replies

AenXDUn.jpg

@jaakaru tõi mulle süüa, päris hea söök oli vbla peaks ta kohviku avama?

eile juba kyssati millal uue postituse teen, there you go

seekord siis vaarika-šokolaadimuffinid, peal mascarpone (muffini taigna tegin first time ise, palju parem kui pakiga osta)

võix nagu imo kunagi oma kohviku avada vms???

QvwD8uo.jpg

abiellu minuga

IMG_4014.JPG

hndzIcx.jpg

KAX kohupiima p2evas hello kitty lusikaga ja loodan tulevikus saada sama tugevax nigu @Germo #vanamees #muskel #valgud #bulking_season #strong #fitness #fitnesslife #hello_kitty

kuu lõpp ss :D 

Natuke kommiraha peab sees olema. Tõesti arvad, et ma jõuan siin tasuta +60 tundi iga kuu tõmmelda niisama heast tahtest? Ja lisaks sellest summast läheb domeenide maksumused, serveri rendid maha, millest alles jääb see läheb kaheks Heeri vahel. Üks keskmine inimene sööb keskmiselt 1x 4ja tunni jooksul. See teeb siis 60 / 4 = 15 toidukorda. Üks keskmine toidukord läheb maksma umbkaudu 2.5€ kui ise süüa teha ja midagi head juua kõrvale (mahl, limonaad, jne). Seega 15 toidukorda * 2.5€ = 37,5€. Seega tehniliselt see käiks ka SnJi ülevaloleku alla, kuna kui keegi seda ei arenda ja üleval ei hoia, siis pole ka kommuuni. Ja viimase 26 päeva jooksul olen ma teinud 57 töötundi, et SnJi avada ning järgneva 2-3 päeva jooksul on veel kavas umbkaudu ~8-10 tundi arendusi teha. Mängijate jaoks on SnJ tore lahe kommuun, kus saab mängida, lõbutseda ja hästi aega veeta teiste inimestega. Minu jaoks on see part-time job ja igapäevane üks suur probleem ja peavalu, kus ma täidan erinevaid rolle nagu näiteks: kliendiga suhtleja, projektijuht, projekti analüütik, arendaja, projekti arhitekt ja serverite administraator.

rfkOZCe.jpg

Õige 16+ tutvus, valku tuleb näksida!!  @DKMARIO

1b67a5ee7a327f6554fd9dc5eee2247c.jpg