July 27, 20196 yr Teeme survaival vege katset Jaaguga! Kumb kauem vastu peab saab 2 tundi kauem arvutis olla!!
July 28, 20196 yr kui tavaliselt minu vanused veedavad 75% oma ajast klubides siis ma söön soolakurki ja vaatan tomorrowlandi live sest mul pole päris elus sõpru :D
July 28, 20196 yr Läksin koos jaakaru, germo, puuhalu ja myrgiga tomorrowlandile... Kohapeal muud ei antud...
July 28, 20196 yr Täna olime ööläbi üleval ja läksime Jaaguga hommikul randa võikusi sööma! Tunnike kannatab veel olla, siis lähme koju kokkama ja paneme LANi edasi.
July 28, 20196 yr ärkasin peale punni paugutamist germo pool üles ning kõht oli jube tühi. märkasin et germo väike vend oli oma rahapõssa tema poole unustanud ning ma kasutasin võimalust ära ja lõin selle haamriga puruks, lugesin mündid kokku ning seadsin sammud comarketi poole. comarketist ostsin endale ühe magusa jäätise :P ülejäänud mündid andsin equalile et ta saaks enda bemmile uue supaka osta :D
July 28, 20196 yr Rannast tulles panime ühe vanamuti aiast kapsapea tuuri ja otse koju foodi valmistama. Homme lähme kasvuhooneid tühjaks tegema(Sama vanamutt) Lan on väga hästi läinud ja unetunde jääb aina vähemaks!
July 29, 20196 yr Mina, Equal, Jaak ja Germo käisime Jaagu juures midagi erilisemat nautimas. Väga meeldiv õhtu oli, aitäh teile kutid.
July 29, 20196 yr loodan et enam keegi meeskonnast siia ilma pildita ei postita!!! VÄGA EBAMEELDIV KOGEMUS OLI SEE MULLE KUI KA MU SÕPRADELE!! anyways, vanaema täna hellas ja kutsus kylla, pidin Germo LANilt leegid tegema, sest vanaema jäi Equali koduteele ning sain temaga sinna. Vanaema tegi mulle ahjukartuleid ja kotlette #blessed tonight we feast men :P
July 29, 20196 yr eile juba kyssati millal uue postituse teen, there you go seekord siis vaarika-šokolaadimuffinid, peal mascarpone (muffini taigna tegin first time ise, palju parem kui pakiga osta) võix nagu imo kunagi oma kohviku avada vms???
July 29, 20196 yr Kui tahad oma sõbral tuju tõsta, et ta saaks Sampi mängida. Viimased 2 päeva kestab veel Lan ja siis tõmbame pausile selle pelamise! #Jaak #freejaak