Jump to content

Featured Replies

Lihtsalt oma kogemusest, olen ka ehk street racerit roleplaynud, koguge endale icly kontakte, kellel vähegi potentsiaalsem sõiduk oleks, kirjutate endal kõik paberile ülesse ning kui 6+ (arvestades playerbase) sõitjaid on, korraldage hoopis street race, panete mingid suuremad teed kasvoi prügiautodega kinni ja have funnite. See on oluliselt kihvtim, teil endil ka. Tean millest räägin

mina ja ragnar oleme seda teinud aga lspd otsustab koik uritused ara rikkuda.

Lspd ei saa millestki teada  kui te ise inimesi otsite ja salaja selle kuskil ära teete. Reklaami kaudu sellist asja ajada siis loogiline, et võimuesindajad kohal.

snitche on alati pundis niiet ikkagi saab lspd kuidagi teada :D

Lihtsalt oma kogemusest, olen ka ehk street racerit roleplaynud, koguge endale icly kontakte, kellel vähegi potentsiaalsem sõiduk oleks, kirjutate endal kõik paberile ülesse ning kui 6+ (arvestades playerbase) sõitjaid on, korraldage hoopis street race, panete mingid suuremad teed kasvoi prügiautodega kinni ja have funnite. See on oluliselt kihvtim, teil endil ka. Tean millest räägin

Lspd ei saa millestki teada  kui te ise inimesi otsite ja salaja selle kuskil ära teete. Reklaami kaudu sellist asja ajada siis loogiline, et võimuesindajad kohal.

Ega sellise suhtumisega kaugele ei jõua :) tulebki lihsalt proovida.

Ega sellise suhtumisega kaugele ei jõua :) tulebki lihsalt proovida.

aga proovi nii midagi korraldada, ausalt öeldes nii rikub selle motivatsiooni ka ära, aga kui nelja päeva pärast ig saan, siis hakkan midagi korraldama :D

• Author

Koger mida sa seletad? Me pole veel midagi sellist korralikult üritanud isegi, sest meil puudub selleks olev vaba aeg.

Väga kenad sissekanded ja niipalju, kui kokkupuudet on, kutid tajuvad! Palju Edu!

• Author

[align=center][video=youtube]

sa_mp_635.png

sa_mp_636.png

sa_mp_642.png

sa_mp_644.png

sa_mp_647.png

sa_mp_648.png

sa_mp_650.png

sa_mp_652.png

sa_mp_653.png[/align]

Ilusad pildid, lisa ikka see 10 minutiline /b whine ja afk iga 5 seki tagant ka, lisaks su sõber üldse logis välja, tark enda arust.

• Author

B whine ei algatanud mina ja tal tegi arvuti restarti. Arvuti lülitab tal juba viimased pool tundi ennast sisse.

Ilusad pildid, lisa ikka see 10 minutiline /b whine ja afk iga 5 seki tagant ka, lisaks su sõber üldse logis välja, tark enda arust.

pole just õige koht kus seda öelda

Guest
This topic is now closed to further replies.