Jump to content

Featured Replies

[video=youtube]

“No matter how much you respect them the cops are always trained to hate normal people” 

73d2F5p.png

RoBcG4i.png

ar1PRLo.png

12YKTSI.png

sj5L5au.png

• Author

Oleks võinud piltidele teksti ka lisada, oleks seda esimesel pildil väga huviga lugenud  :D

heheh :D see oli vist huvitav komöödia jah :D

Lihtsalt oma kogemusest, olen ka ehk street racerit roleplaynud, koguge endale icly kontakte, kellel vähegi potentsiaalsem sõiduk oleks, kirjutate endal kõik paberile ülesse ning kui 6+ (arvestades playerbase) sõitjaid on, korraldage hoopis street race, panete mingid suuremad teed kasvoi prügiautodega kinni ja have funnite. See on oluliselt kihvtim, teil endil ka. Tean millest räägin

Lihtsalt oma kogemusest, olen ka ehk street racerit roleplaynud, koguge endale icly kontakte, kellel vähegi potentsiaalsem sõiduk oleks, kirjutate endal kõik paberile ülesse ning kui 6+ (arvestades playerbase) sõitjaid on, korraldage hoopis street race, panete mingid suuremad teed kasvoi prügiautodega kinni ja have funnite. See on oluliselt kihvtim, teil endil ka. Tean millest räägin

mina ja ragnar oleme seda teinud aga lspd otsustab koik uritused ara rikkuda.

mina ja ragnar oleme seda teinud aga lspd otsustab koik uritused ara rikkuda.

Lspd ei saa millestki teada  kui te ise inimesi otsite ja salaja selle kuskil ära teete. Reklaami kaudu sellist asja ajada siis loogiline, et võimuesindajad kohal.

Guest
This topic is now closed to further replies.