January 11, 20188 yr [video=youtube] “No matter how much you respect them the cops are always trained to hate normal people”
January 11, 20188 yr Author Oleks võinud piltidele teksti ka lisada, oleks seda esimesel pildil väga huviga lugenud :D heheh :D see oli vist huvitav komöödia jah :D
January 13, 20188 yr Author [align=center][video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aGRE_lBBtis&index=6&list=PLdtK4ZloI9KyrXkHsmEKSneZWyFJ2MHLihttp:// [/align]
January 14, 20188 yr Lihtsalt oma kogemusest, olen ka ehk street racerit roleplaynud, koguge endale icly kontakte, kellel vähegi potentsiaalsem sõiduk oleks, kirjutate endal kõik paberile ülesse ning kui 6+ (arvestades playerbase) sõitjaid on, korraldage hoopis street race, panete mingid suuremad teed kasvoi prügiautodega kinni ja have funnite. See on oluliselt kihvtim, teil endil ka. Tean millest räägin
January 14, 20188 yr Lihtsalt oma kogemusest, olen ka ehk street racerit roleplaynud, koguge endale icly kontakte, kellel vähegi potentsiaalsem sõiduk oleks, kirjutate endal kõik paberile ülesse ning kui 6+ (arvestades playerbase) sõitjaid on, korraldage hoopis street race, panete mingid suuremad teed kasvoi prügiautodega kinni ja have funnite. See on oluliselt kihvtim, teil endil ka. Tean millest räägin mina ja ragnar oleme seda teinud aga lspd otsustab koik uritused ara rikkuda.
January 14, 20188 yr Lihtsalt oma kogemusest, olen ka ehk street racerit roleplaynud, koguge endale icly kontakte, kellel vähegi potentsiaalsem sõiduk oleks, kirjutate endal kõik paberile ülesse ning kui 6+ (arvestades playerbase) sõitjaid on, korraldage hoopis street race, panete mingid suuremad teed kasvoi prügiautodega kinni ja have funnite. See on oluliselt kihvtim, teil endil ka. Tean millest räägin mina ja ragnar oleme seda teinud aga lspd otsustab koik uritused ara rikkuda. Lspd ei saa millestki teada kui te ise inimesi otsite ja salaja selle kuskil ära teete. Reklaami kaudu sellist asja ajada siis loogiline, et võimuesindajad kohal.
January 14, 20188 yr Lihtsalt oma kogemusest, olen ka ehk street racerit roleplaynud, koguge endale icly kontakte, kellel vähegi potentsiaalsem sõiduk oleks, kirjutate endal kõik paberile ülesse ning kui 6+ (arvestades playerbase) sõitjaid on, korraldage hoopis street race, panete mingid suuremad teed kasvoi prügiautodega kinni ja have funnite. See on oluliselt kihvtim, teil endil ka. Tean millest räägin mina ja ragnar oleme seda teinud aga lspd otsustab koik uritused ara rikkuda. Lspd ei saa millestki teada kui te ise inimesi otsite ja salaja selle kuskil ära teete. Reklaami kaudu sellist asja ajada siis loogiline, et võimuesindajad kohal. snitche on alati pundis niiet ikkagi saab lspd kuidagi teada :D
Nuu. Soovin teilegi edu.