Jump to content

Featured Replies

Kas see on mafia või 10.a poisid rpvad või? See mees solvas mind ja jooksed mendi auto juurde mida perset RAISK? :@  :@     Muidu Nuki ja Smurf ja mõned veel teevad normaalset rpd aga eestis ei toimi asi, kui ühes grupeeringus nii palju liikmeid teil ei ole normaalset kontrolli asja üle.  https://www.youtube.com/watch?v=5_cIgWVJ0WA&feature=youtu.be ja, mis asi see on? Nagu mees oleks vaadanud dokumentaal filmi mafiast üle eelmisest sajandist mafia ei tööta enam niimodi. Loodame, et postitust ära ei kustuta. 

[spoiler=...]

sa-mp-691.png

Sorry, pole IRL maffias. Üritan filmide põhjal kehastada :(

tublid, said hugo kätte

kihvt kogemus oli benedettiga, shoutout @smurf, @smith, @lilez, @snitch, nautisin igat rida teiega

KrVqYTn.jpg

ATSfFMj.jpg

Equ0Ven.jpg

oOiXQ7Q.jpg

ike0xkV.jpg

k5dcBHN.jpg

Kas see on mafia või 10.a poisid rpvad või? See mees solvas mind ja jooksed mendi auto juurde mida perset RAISK? :@  :@     Muidu Nuki ja Smurf ja mõned veel teevad normaalset rpd aga eestis ei toimi asi, kui ühes grupeeringus nii palju liikmeid teil ei ole normaalset kontrolli asja üle.  https://www.youtube.com/watch?v=5_cIgWVJ0WA&feature=youtu.be ja, mis asi see on? Nagu mees oleks vaadanud dokumentaal filmi mafiast üle eelmisest sajandist mafia ei tööta enam niimodi. Loodame, et postitust ära ei kustuta. 

[spoiler=...]

sa-mp-691.png

Kuule tõmba tuld siit, kui sulle midagi ei meeldi. Tee siis oma maffia ja löö oma punt kokku, mida see sinu perset torgib? Ära siis roni sinna kus meie oleme. Ega me kõik oleme 10-nesed olnud, nii et lase meil alakatel RPda siis. Keegi pole käskinud sul tulla meie juurde ja RPda meiega. Kui sulle meie lahendus ei meeldi siis tõmba tuld. Tänks.

[video=youtube]

krdi tacod ma ütlen!

H9jNwjv.jpg

21UBKal.jpg

QqQBQqt.jpg

leag5AQ.jpg

CGEBuQA.jpg

K5HvBjA.jpg

nYBAvbp.jpg

8NpMeGK.jpg

gg oli tore ja edu teile nende tacode vastu!

Frank Bianchi | capo

qfOgDsP.png

[[OOC:]] Sündmustest jne ei mäleta midagi, aga karakter suutis kuidagi üle noatera ellu jääda. Ma olen nüüd niiöelda nädalaega taastusravis. Ma jätkan Benedettiga ja üritan teistmoodi nüüd asjale läheneda. Lets go!

• SA:MP Haldaja

* tekst * - ta lööb värvid automaatselt /me värvideks ja sa ei pea eraldi seda faggetboy lillat kasutama

ootan huviga uut peatükki benedettis

Guest
This topic is now closed to further replies.