Jump to content

Featured Replies

Tupsuärikas

ZOUTdUz.png

gVgxMVE.png

XluAVjG.png

BOuWgqD.png

cnpTxP0.png

l536xrt.png

Tegevust on ja sissekanded head, aga kuhu me jõudnud oleme, teil mingid vennad itaalia maffias ajavad tupsuäri, waaaat nagu :D See rohkem nagu noorte, gängsterite teema ei peaks olema? :D

peaks ja :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DJFLEs0.jpg

FBPzF0b.jpg

u4lh17T.jpg

eneFHDY.jpg

pWJIBpB.jpg

Tegevust on  ja sissekanded head, aga kuhu me jõudnud oleme, teil mingid vennad itaalia maffias ajavad tupsuäri, waaaat nagu :D See rohkem nagu noorte, gängsterite teema ei peaks olema? :D

No sinu nägemus tänapäeva italian-american mafiast tundub olevat ikka kuskil algus aastates kus kõigil fedorad peas. Kui tupsuäri toob head raha sisse icly, siis why not?

Tegevust on  ja sissekanded head, aga kuhu me jõudnud oleme, teil mingid vennad itaalia maffias ajavad tupsuäri, waaaat nagu :D See rohkem nagu noorte, gängsterite teema ei peaks olema? :D

Mitte otseselt. Müüakse kõike. Suund on sellele, mis raha toob. Olgu selleks salasigaretid, varastatud Jordani tossud või siis kasvõi tups. Organiseeritud kuritegevus pole kunagi olnud, et ainult narkootikumid, relvad, väljapressimine. Kui raha vaja kõrgemale lükata, siis pole vahet mismoodi sa selle kokku ajad. Ma ei kujutaks ette ühtki aktiivset tänapäeva liiget kes ütleks, et ei, ma sellega ei tegele, ei lähe väga itaalia maffia imagoga kokku, minu ülesanne on capiche öelda ja ainult narkot müüa.

Jah, tups on kahtlane aga härrad, raha ei anna häbeneda. Müü kasvõi sitta kui see sulle raha toob.

Ausalt öeldes see ei ole ka minu huviala, aga vahel tuleb teha asju, et kontaktid luua ja hiljem saab juba müüa relvi nt neile tyupidele

Kas raha on millegiks puudu, et müüa asju mille müümine võib serverile lõpuks väga kriitiliseks muutuda.

• Author

Iga järgmine offtopic post saab kustutatud.

Tooks omapoolse argumendi ka vastu, jah - tegemist on tõesti italian-american tüüpi grupeeringuga aga selle tegevus on ja veel läheb nii laiaks, et te ei suuda ettegi kujutada. Just, me ei tee kohviku rollimängu ja ei loobi üksteisele itaaliakeelseid sõnu aga cmon, tegemist on 2017. aastaga. Me alustame kuskilt, teeme endale nime, õpime üksteisega koostööd tegema, õpetame üksteist ja õpime üksteiselt.

Peamine eesmärk on see, et me saaks kõik üksteisega rolli mängida - et meil oleks LÕBUS ja huvitav. Vahet pole, kust see raha sisse tuleb, nagu Kont ütles, müüme kasvõi sitta - vähemalt tuleb raha sisse. Üritame gruppi viia sellisesse staadiumi, kus me ei keskendu vaid mängijaskonna varustamisele relvade ja narkootikumidega vaid me saame teha midagi huvitavat, midagi, mis meile meeldib - ehk ka midagi uut mängijaskonna jaoks.

See teema on selle jaoks loodud, et me teile oma tegevusi näidata saaks - saate kursis olla, kuidas, miks ja mida me teeme. Mingit playeritevahelist vaidlust eelistaks pigem mitte näha siin. Ajame oma asja, me ei jää kellelegi ette.

Guest
This topic is now closed to further replies.