Jump to content

Featured Replies

LEG0hFN.jpg

SR75pTk.jpg

38z4rBe.jpg

6tz5b97.jpg

fTM4hcf.jpg

bEj3Mjn.jpg

BpH4JGs.jpg

EMxsMbj.jpg

y8pVk22.jpg

BCrgWkt.jpg

gJJ8rxL.jpg

PPHO6Y9.jpg

ckiNJYG.jpg

chRImdu.jpg

FRANK ENZO

ay5sxk2.png

JYqMW6U.png

dxpfkbw.png

• Author

[align=center]AFCskQ8.png

Gennaro Benedetti, 21. 

xazcJXa.jpg

6BYr8Eh.jpg

p2ru0EV.jpg

Kõik selle grupeeringuga seotud inimesed saatke mulle foorumisse PM, tahan näha, kui palju teist reaalselt aktiivsed on ning kui paljud alguses lihtsalt lubajad olid.[/align]

Frank Bianchi | capo

The New Era

Frank oli tänavatel tuntud isik, kes oli pälvinud respekti paljudelt. Tema poole said pöörduda kõik, kellel oli probleemid ja ta aitas alati. Ta crew oli üks organiseerituimaid. Pärast doni surma, mis mõjus väga halvasti ka Frankile. Frank jäi kõrvale, ta lagunes nii majanduslikult, kuid ka vaimselt. Ta kukkus pudeli otsa, mis oli tema jaoks kergem väljapääs. Aegamööda kadus ta nimi tänavatel, tema mõjuvõim. Kõik, mida mees ehitas aastatega oli ühtäkki kadunud. Mees jäi ilma oma armsast perekonnast ja parimatest sõpradest. Hasartmängud, alkohol ja kokaiin - mees kaotas kogu oma vara. Ta käis täielikus põhjas ära.

Aastaid hiljem on jälle Franki nägu tänavatel, mees on tõusnud nagu fööniks tuhast. Mees on vaimselt tugevam, kui ennem ja oskab hinnata perekonna ja sõprade väärtust veelgi paremini. Franki mõjutas põhjas käik niivõrd, et tal tekkis null tolerants narkootikumide vastu. Ta hakkab vaikselt enda nime ja mõjuvõimu linna tänavatele taastama.

875iNMv.png

[EESMÄRK] Hakkame siis vaikselt pihta. Alustan ka enda mobsteri teekonda SNJ ja kuna olen rahaliselt suht rott siin, siis ei saa kohe suurelt hakkata midagi tegema. Pean rollimänguliselt väljapääsu leidma. Plaan on siis tekitada vähe vaesem crew. Hakkame kuskil Idlewoodis järjekordselt ennast välja rebima. Peamine eesmärk saabki olema raha, et Idlewoodilt välja liikuda, kuskile vähe rikkamasse rajooni äri ajama.

[CREW] Ma võtsin paar enda vana head tuttavat ligi, kellega oleks vähe mõnusam alustada rollimängu. Muidugi läheb jälle tööle see kuradima poksi teema. Ma olen sellest nii vaimustuses ja ei taha kohe üldse sellest loobuda. Tänu poksiklubile näeb IC rohkem kaklusi. I love it!

Kohtume tänavatel!

Guest
This topic is now closed to further replies.