Jump to content

Featured Replies

• Author
  • SA:MP Haldaja

Mängijatele maksimaalne armori kogus narkoga saadustest 50%, mitte 100 & kui elusi on boostitud, siis see ei tohiks olla permanent vaid kaoks ära kui teed relogi või HP hakkaks taas langema 20 minutit peale viimast kasutust tagasi 100 peale.

Mängija võiks saada individuaalselt ise enda ilma valida enda pildis.

Kindel ei

• Author

Kindel ei

Ja miks?

Kindel ei

Ja miks?

Midaaa, miks sa üldse pakud sellist asja välja. Nt üks ütleb oii päike paistab ja teine vastab eh vihma sajab ju. Tra etz tee vähem kivi.

• Author

Mängijad ei RP ilmastikuolusi, hetkel ühel serveri poolel on lumi maas, teisel pole. Kui mängijad RPksid ilmastikuolusi, võib olla tõesti oleks see probleem, aga nad ei tee seda & vahetevahel võiks saada ilmasi muuta ENDA pildis, due to erinevate visuaalsete modifikatsioonide tõttu.

Mängijad ei RP ilmastikuolusi, hetkel ühel serveri poolel on lumi maas, teisel pole. Kui mängijad RPksid ilmastikuolusi, võib olla tõesti oleks see probleem, aga nad ei tee seda & vahetevahel võiks saada ilmasi muuta ENDA pildis, due to erinevate visuaalsete modifikatsioonide tõttu.

Na

The game is set within the fictional U.S. state of San Andreas, which is heavily based on California and Nevada.

Well, Southern California and much of the southwest is subject to a near constant high pressure system that diverts moist air away from the region. The result is that almost all of Southern California is naturally a desert.

It depends on what part of Nevada your in. Much of the state is mountainous and like mountains most anywhere it snows in them.

jäta meelde et tegu on mänguga, kui ma tahan lund ma lähen välja sel päeval kui õues on lumi miks ma pean mingi mängus rpma et mul on lumi? järgmiseks tahad, et talverehvid oleks kohustuslikud v?

• Author

mida vittu sa ajad ma just räägingi, et selle alusel võiks selle idee implementida, et mängijad ei rp ilmastikuolusi

ma ei räägi, et nad peaksid hakkama rpma ilmastikuolusi, las rpvad kasvõi tulnukaid mu kama20022222212312

mis teil viga on, ei kannata vaikselt

tähelepanu fucking vajadusi minge otsige mujalt

mida vittu sa ajad ma just räägingi, et selle alusel võiks selle idee implementida, et mängijad ei rp ilmastikuolusi

ma ei räägi, et nad peaksid hakkama rpma ilmastikuolusi, las rpvad kasvõi tulnukaid mu kama20022222212312

mis teil viga on, ei kannata vaikselt

tähelepanu fucking vajadusi minge otsige mujalt

Nagu ma enne shoutboxis kirjutasin, ole ikka nagu valge inimene.

Kas võin muuta siis enda karakterinime ”tulnukas” ja rp tulnukat?

Kuna sa panid like siis ma oletan et see on jah ja ma nüüd oletan et sa pole serveri reeglitega kursis.

1.3. Nimi peab olema rollimängulik. [see on administratiivtiimi otsustada]

Guest
This topic is now closed to further replies.