Jump to content

Featured Replies

• Author
  • SA:MP Haldaja
Esmalt mõtlesin teha teema bugtrackeri, aga selle parandamine oleks vist raskem kui süsteemi lihtsalt veidi ümber revampida.

Grupeeringutel puuduvad mängumoodiliselt peamajad, kus saavad ainult grupeeringu liikmed hoone funktsionaalsusi kasutada, hetkene süsteem kuvab need hooned vaid kas firmadena või majadena, mis annab hoones funktsioone kasutada vaid grupeeringu liidril, kuigi kõik liikmed ja ainult grupeeringu liikmed võiks saada kasutada /uks või garderoobi süsteemi. Momendil näitena tuues, saavad kõik kasutada LSC's /uks, mis omakorda võiks olla limiteeritud vaid grupeeringu liikmetele, aga garderoobi saan kasutada vaid mina, kuigi võiks saada kasutada ka ülejäänud grupeeringu liikmed.

yes please

• Author

HPde tagasi saamine võimalus, sprunk või söögikohad or whatnot, EMS'i pole.

• Author

Relvalubasi võiks mängija saada vaid ühe, ehk kui tal on motu karakterit, võib ta neist vaid ühega relva taotleda. Süsteem pole väga lollikindel ja viimaselajal neid taotlusi hakanud sitaks tulema, worried a bit, muud midagi.

Tehke illegaalsed grupeeringud korda et inimesed kes juba illegaalid saaksid raha ka teha mitte ainult sweeperitega

Tehke illegaalsed grupeeringud korda et inimesed kes juba illegaalid saaksid raha ka teha mitte ainult sweeperitega

What? Mis neil viga ss? Ma ei mõista mis sa mõtled

Illegaalses grupeeringus ei saa olla, relvi ja narkot ei saa tekitada.

Jah sest illegaalseid grupeeringuid ei eksisteeri hetkel

Jah sest illegaalseid grupeeringuid ei eksisteeri hetkel 

Heiti, relvasüsteem pidi üldse katki olema. Narko kohta ei oska öelda.

Guest
This topic is now closed to further replies.