Jump to content

Featured Replies

Need peaksid juba salvestuma kui mitte ja on vigane midagi, siis pane bugtrackeri.

• Author
  • SA:MP Haldaja

Välimaailma mappimisele panna mingi 5 - 10 objekti limiit, et mingit sellist sitta ei tehta lol. Saab taaskord mingi uue boonuse lisada, et välimaailma jaoks mingi 10 - 15 objekti juurde osta vms, sest välimaailma maping on siiiski, mis on kõigile avalikult alati nähtav, mis seab ka teiste mängijate roleplay atmosfääri whether they like it or not & ausalt öeldes, kui ma selliseid asju igalpool nägema peaks, siis I wouldn't like it :s Eesmärk sai siiski tehtud, et mängijatel oleks atmosfäär enda majade ümbruses roleplay jaoks, mitte mingid platvormid ja räbalaid vanglaaedu ümber toppida.

lisamaailm.jpg

Parandan enne antud feature viperused ära ja siis vaatab edasi.

• Author

LV taotlusi hakata analüüsima, enne kui te "hinnaks määran" asju teete. Ma olen näinud küll, kuidas te neid asju seal adminprivas teete lol, inimesed teevad avalduse "Tere, olen see ja tahan teada palju selle hinnaks on, manus on all" ja bam, asi olemas. Sundige inimesi vaeva nägema taotlustega, las näitavad, et kui nad siiski endale roleplay eesmärgil asju soovivad, let them go for the extra mile, et seda ka saada.

Pole ime, miks serveris majade limiidid täis on.

• Author
15.12. Keelatud on bunnyhoppida.

15.12. Keelatud on kasutada bunnyhoppimist eeliseks kellegi eest põgenemisel. *

Et muidu lased niisama mööda linna bunnyhopiga ringi? Suht rollimängulik.

Et muidu lased niisama mööda linna bunnyhopiga ringi? Suht rollimängulik.

Ma irl lasen ka bunnyhoppi!

YCSUzlU.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.