Posted Tuesday at 10:04 PM4 days Curriculum VitaeIsiklik InformatsioonEes- ja perekonnanimi: Mari MaasikasSünniaeg: 15.03.1990Vanus: 35Isikukood: 49003152718Aadress: Pärnu mnt 123, Tallinn 10123, EestiTelefon: +372 5555 1234E-post: [email protected]Emakeel: Eesti keel HaridusHaridustase: MagistrikraadHariduskäik [aastaarvudega] 2008–2012: Tartu Ülikool, bakalaureusekraad informaatikas 2012–2014: Tallinna Tehnikaülikool, magistrikraad äriinfotehnoloogiasTäiendkoolitused: 2020: Projektijuhtimise sertifikaat (PMP) 2023: Andmeanalüütika Bootcamp, Coursera Muu informatsioon Võõrkeelteoskus: Inglise keel (C1), Soome keel (B2), Vene keel (A2)Varasemad töökohad: 2014–2018: Tarkvaraarendaja, ABC Tech OÜ 2018–2023: Projektijuht, XYZ Solutions AS 2023–praegu: Vanemanalüütik, DataCorp OÜJuhiload: B-kategooriaHaigused: PuuduvadTervisetõend: Kehtiv kuni 2027Tugevad küljed: Analüütiline mõtlemine, meeskonnatöö, ajajuhtimineNõrgad küljed: Perfektsionism, aeg-ajalt liigne detailsusele keskendumineMotivatsioonikiriLugupeetud tööandja, Olen motiveeritud ja kogenud spetsialist, kellel on üle kümne aasta kogemust IT-sektoris, sealhulgas tarkvaraarenduse, projektijuhtimise ja andmeanalüütika valdkonnas. Minu tugevused on süsteemne mõtlemine ja oskus leida innovaatilisi lahendusi keerulistele probleemidele. Soovin panustada Teie ettevõttesse oma oskuste ja kogemustega, et aidata kaasa Teie eesmärkide saavutamisele. Olen meeskonnamängija, kes väärtustab koostööd ja avatud suhtlust. Loodan võimalust arutada, kuidas saan Teie organisatsiooni veelgi edukamaks muuta. Lugupidamisega, Mari Maasikas
Wednesday at 06:49 AM4 days Tänud avalduse eest - vaatame esimesel Võimalusel üle..Lugupidamisega,Kata Kivi,Peadirektor