Ees- ja perekonnanimi: Mari Maasikas Sünniaeg: 15.03.1990 Vanus: 35 Isikukood: 49003152718 Aadress: Pärnu mnt 123, Tallinn 10123, Eesti Telefon: +372 5555 1234 E-post: [email protected] Emakeel: Eesti keel
Haridus
Haridustase: Magistrikraad
Hariduskäik [aastaarvudega] 2008–2012: Tartu Ülikool, bakalaureusekraad informaatikas
2012–2014: Tallinna Tehnikaülikool, magistrikraad äriinfotehnoloogias
Võõrkeelteoskus: Inglise keel (C1), Soome keel (B2), Vene keel (A2)
Varasemad töökohad: 2014–2018: Tarkvaraarendaja, ABC Tech OÜ
2018–2023: Projektijuht, XYZ Solutions AS
2023–praegu: Vanemanalüütik, DataCorp OÜ
Juhiload: B-kategooria Haigused: Puuduvad Tervisetõend: Kehtiv kuni 2027 Tugevad küljed: Analüütiline mõtlemine, meeskonnatöö, ajajuhtimine Nõrgad küljed: Perfektsionism, aeg-ajalt liigne detailsusele keskendumine
Motivatsioonikiri
Lugupeetud tööandja, Olen motiveeritud ja kogenud spetsialist, kellel on üle kümne aasta kogemust IT-sektoris, sealhulgas tarkvaraarenduse, projektijuhtimise ja andmeanalüütika valdkonnas. Minu tugevused on süsteemne mõtlemine ja oskus leida innovaatilisi lahendusi keerulistele probleemidele. Soovin panustada Teie ettevõttesse oma oskuste ja kogemustega, et aidata kaasa Teie eesmärkide saavutamisele. Olen meeskonnamängija, kes väärtustab koostööd ja avatud suhtlust. Loodan võimalust arutada, kuidas saan Teie organisatsiooni veelgi edukamaks muuta. Lugupidamisega, Mari Maasikas
Curriculum Vitae
Isiklik Informatsioon
Ees- ja perekonnanimi: Mari Maasikas
Sünniaeg: 15.03.1990
Vanus: 35
Isikukood: 49003152718
Aadress: Pärnu mnt 123, Tallinn 10123, Eesti
Telefon: +372 5555 1234
E-post: [email protected]
Emakeel: Eesti keel
Haridus
Haridustase: Magistrikraad
Hariduskäik [aastaarvudega] 2008–2012: Tartu Ülikool, bakalaureusekraad informaatikas
2012–2014: Tallinna Tehnikaülikool, magistrikraad äriinfotehnoloogias
Täiendkoolitused: 2020: Projektijuhtimise sertifikaat (PMP)
2023: Andmeanalüütika Bootcamp, Coursera
Muu informatsioon
Võõrkeelteoskus: Inglise keel (C1), Soome keel (B2), Vene keel (A2)
Varasemad töökohad: 2014–2018: Tarkvaraarendaja, ABC Tech OÜ
2018–2023: Projektijuht, XYZ Solutions AS
2023–praegu: Vanemanalüütik, DataCorp OÜ
Juhiload: B-kategooria
Haigused: Puuduvad
Tervisetõend: Kehtiv kuni 2027
Tugevad küljed: Analüütiline mõtlemine, meeskonnatöö, ajajuhtimine
Nõrgad küljed: Perfektsionism, aeg-ajalt liigne detailsusele keskendumine
Motivatsioonikiri
Lugupeetud tööandja, Olen motiveeritud ja kogenud spetsialist, kellel on üle kümne aasta kogemust IT-sektoris, sealhulgas tarkvaraarenduse, projektijuhtimise ja andmeanalüütika valdkonnas. Minu tugevused on süsteemne mõtlemine ja oskus leida innovaatilisi lahendusi keerulistele probleemidele. Soovin panustada Teie ettevõttesse oma oskuste ja kogemustega, et aidata kaasa Teie eesmärkide saavutamisele. Olen meeskonnamängija, kes väärtustab koostööd ja avatud suhtlust. Loodan võimalust arutada, kuidas saan Teie organisatsiooni veelgi edukamaks muuta. Lugupidamisega, Mari Maasikas