Posted January 18, 20232 yr Saatja: [email protected] Saaja: [email protected] Teema: Stacey Clark kandideerib Los Santos News peadirektoriks. Isiklik Informatsioon Eesnimi: Stacey Perekonnanimi: Clark Sünnikuupäev: 14.01.1997 Isikukood: 49701143512 Elukoht: Idlewood Hotell Telefon: 5558064 Hariduskäik Los Santos põhikool: 2004-2013 Las Venturas keskkool: 2013-2016 Los Santos Kolledž: 2016-2019 Lisakoolitused Esmaabi koolitus Suhtluskoolitus Lisainformatsioon Kas olete varasemalt karistatada saanud ? Vastuse "Jah" puhul lisage põhjus: EI OLE Juhilubade olemasolu: A ja B Kategooria. Arvutioskus: Microsoft Office: 7/10 Positiivsed küljed: Abivalmis, sõbralik, rahulik, püüdlik Negatiivsed küljed: Kogemusi vähe antud alal Keelteoskus Eesti keel 10/10 Inglise keel 8/10 Vene keel 1/10 Motivatsioonikiri Tervist! Olen Stacey Clark ja lugesin just, et linnavalitsus otsib peadirektorit asutusele Los Santos News. Olin mingi aeg välismaal, aga nüüd jõudsin tagasi. Nähes seda kuulutust otsustasin kandideerida. Mul on olemas kõrgharidus Los Santos Kolledžis. Ma olen iseloomult sõbralik, rahulik ja abivalmis. Arvan, et rahulkkusest ja abivalmidusest minu puhul parim näide on minu kuulumine Los Santos Linnavalitsusse 2019. aastal. Kogemustest siis seda, et ma olin Las Venturase keskkoolis podcasti juht 106. aastal. Rohkem mul kogemusi hetkel pole selle ametiga. Ma annaksin endast parima. et inimestele huvitavat kuulamist ja lugemist pakkuda.