Posted January 2, 20232 yr Curriculum Vitae Isiklik Informatsioon Eesnimi: Jack Perekonnanimi: Raspberry Sünnikuupäev: 01.01.1995 Isikukood: 39501015418 Elukoht: Idlewood 17 Telefon: 5558039 Hariduskäik Malcom Bridge'i põhikool 2002-2011 Forest Park'i keskkool 2011-2014 Ida-Georgia kolledž 2014-2018 Lisakoolitused Esmaabi koolitus Lisainformatsioon Kas olete varasemalt karistatada saanud ? Vastuse "Jah" puhul lisage põhjus: EI OLE Juhilubade olemasolu: A ja B Kategooria. Arvutioskus: Microsoft Office: 7/10 Positiivsed küljed: Abivalmis, õpihimuline. Negatiivsed küljed: Võin vajada lisakoolitust mehaanika osas Keelteoskus Eesti keel 10/10 Inglise keel 8/10 Vene keel 1/10 Soovitajad: Motivatsioonikiri Olen 28. aastane noormees, kes kolis hiljuti Los Santosesse Kagu-Ameerikast. Ostsin endale kohaliku baari ning ka maja Idlewoodis kus elada. Aga kuna mõlemal pole sisekujundust ja kuna baar on vaja käima tõmmata, siis vajaksin kindlat sissetulekut. Olen aeg ajalt oma autot putitanud lihtsamate probleemide puhul ja ma arvan, et saaksin hakkama antud tööga, kui saaksin mõne lisakoolituse. Olen võimeline õppima ja olen abivalmis. Jään teie vastust ootama! Allkiri: J.R
January 2, 20232 yr Lp. Jack Raspberry LS Customsi juhtkond on teie avalduse üle vaadanud ning võime rõõmsalt teatada, et teie avaldus on AKSEPTEERITUD! Võtke ühendust, et saada järgnevad instruktsioonid.