Jump to content

Featured Replies

Posted

Street Kid

Street kid ehk Tänava poiss saab alguse aastal 2019. Tom'i vanemad olid Gantoni rajooni narkomaanid kes surid üledoosi tagajärjel kui Tom oli vaid 13.aastane. Tom oli andekas ning tark poiss koolis. Oma noorele eale vaatamata on ta pikka kasvu ning tal oli unistus mängida NBAs korvpalli ühel päeval. Kuid see kõik muutus peale vanemate surma. Tom on pere ainus laps ning Tomil rohkem sugulasi ega pereliikmeid ei ole. Pärandusena sai Tom vanemate maja omale. Vana maja, mis justkui ei kõlba elamiseks, aga vähemalt ei ole Tom lageda taeva all. Et Tomil oleks söögiraha, peab Ta seda teenima kuritegevusega - Varastamine ja Autode ärandamine. Seda kõike vaid 16.aastaselt.

Tom oma vanemate haual.

BGYw2Op.png

Tom käib stabiilselt trenni tegemas, et ennast heas füüsilises vormis hoida.

AfTWz4U.png

Peale trenni suundub Tom koju. 

iSGSlPP.png

Tom'i kodu

4iZnvej.png

• Author

"Mis kuradi päev see oli"

(Tom kirjutab päevikusse)

Ärkasin hommikul üles. Tegin oma tavalised toimetused ära, aga avastasin, et suitsud on kurat otsa saanud. Väga pikalt mõtlema ei jäänud ja läksin välja - türa ega ma ometi koni ei ime. Ilmaga vedas, päike paistis ja tuult oli vähe. Sõtkusin pedaale ning suundusin Idlewoodi tankla juurde.. äkki leian mingi jorsi kes mulle suitsu pakub.

Ega ma kaua ei pidanudki seal tankla juures oma rattaga vahtima. Mingi 10.minuti pärast nägin eemal ATM'i juures mingeid vendasi askeldamas. Mõtlesin, et kasutan juhust (sest fucking tankla juures ei olnud mitte ühtegi kuradi pompsu kes oleks mulle tobi ostnud või ..mida iganes raisk.) ja küsin nende käest seal. Sõitsin rattaga kuttide poole ja üritasin kõnetada neid. Üks jobikas tammus tuima näoga kodu poole ja ei teinud väljagi.. saatsin mõttes kuti putsi... ahv. Aga see teine vend oma sinise ..mm.. tra ma ei mäleta seda auto marki enam.. aga mingi peldik ühesõnaga..vahtis seal autos edasi. Suundusin tema poole, et küsiks temalt siis tobi.. jaaa tramaeivõi.. tobi ei saanud aga kutt viskas mulle pihku terve $1000 ja ütlesin, et sebi ise omale.. nagu..aitäh, aga samas käi putsi kah, mida ma sinu arvates siin teinud olen terve see aeg siis. Iagatahes, tobi ma sain lõpuks kuna üks jota ikkagi kakerdas lõpuks kohale.. pakkusin talle paar tükki vahelt ja sain oma paki kätte. 

Päeva peale mõnusalt igav ka. Esimene tobi keeras maa ja taeva tagurpidi.. türa pidin maha istuma, et sellili ei kukuks. Ma ei tea mis kuradi valu mind sinna seljakotti ajas, aga lambist ma selle lahti tegin ja spraypurgi sealt avastasin.. või noh.. seal ta oli.. eile ma ju värvisin oma ratast sellega. Siis tabas geniaalne idee raisk.. läheks sodiks selle kuradi idelwoodi pubi seina.. fassaad niigi kole sellel.. teeks väikse street art'i sinna. Kiire check ümbrusele, kedagi ei olnud ja .. ma ei tea mis kuradi välk mõte see haakrist sinna sodida oli koos kirjaga "Fuck The Popo". Sel hetkel olin nihhujaa tehtud vend omaarust. Sain vavevalt oma asjad kokku ja ratta selga tagasi, kui eemalt näen, selle sama ATMi juures kus enne tonni sain.. tiksub mingi vend.. sõitsin kutile lähemale ja küsisin tobi.. äkki pritsib pappi või midagi.. hui ka ju.. poole jutu ajamise pealt see sama sinine sitamaja ratastel peatas end meie kõrval kinni. Kukkus järsku uurima, et kes selle graffiti tegi (Aitäh komplimendi eest, paras sitanikerdis tuli see sinna). Ta tõesti arvas, et ma tõstan käe püsti nagu viieline koolipoiss ja karjun, et "Mina!" .. pfff.. tagugu pihku raisk. Kutt uuris ja uuris, aga ma ei öelnud talle too hetk midagi.. ja vittu raisk.. värvi plekid pusa peal reetsid mind.. türapea hakkas pusast sikutama ja mingit mini-loengut pidama, et valetada ei ole ilus ja blablabalaa.. ja järsku hakkas naerma.. kuradi skiso raisk.. otsutsa ära oled sa tige või kuri.. tihane või tuvi.. siga. Vanamees lõpetas naermise ära ja ütles, et hästi tehtud. Kutsus autosse - ma kohe läksin ka. (Debiilik raisk.. alles rabas sind ja nüüd ronid autosse.. hea, et taha ei keeranud kusagil metsas raisk). Kutt küsis kas mul värvi veel on, ütlesin ,et ei ole. Viis mu poodi.. pidin ühe purgi juurde ostma. Noh, ostetud ja värki ning sõidsime edasi. Jäime Grove Streedi sillal seisma ja näitas näpuga mingi ganton maja peale mille ees seisis maastur. Ütles mulle, et mine sodi sinna ja värki ja et kui lappama läheb , siis tuleb appi. Ma tundsin selle maja ära.. ise kutsun hellitavalt seda "Litsimajaks" Sest pidevalt mingi eide kari voolab sealt sisse ja välja. Ülbed kah veel.. ma ei saa isegi riideid korralikult ostmas käia ilma, et need vitud higistama sinna tuleks. See selleks.. igatahes panin jooksuga sinna maja poole.. kiire pilk naabruskonnale jaaaa graffitile valu. Enam täpselt ei mäleta mis kirjutasin..adrekas nii möllas sees.

Paar tundi hiljem läksin välja tagasi. Lihtsalt sõitma. Avasin kodu ukse ja kuulen julm paugutamine käib Groove'i suunas. Uudishimu ajas kohe ratta selga ja väntasin sinna poole. Eemalt näen, see sama vend sinise kärakaga kõmmutas pumbast ühele eidele sisse täiega.. see kukkus maasturi taha pikali.. teine vahtis eemal aiataga.. ma ei tea mis see eit seal tegi või mitte, aga miski pärast ma karjusin sellele natsiharakale, et üks kükitab aiataga.. happy triggerfinger nagu see vend oli kõmmutas teisele eidele ka terve persetäie kohe sisse. Ja vittu raisk... siis avastasin, et need on need samad eided..ja see sama maja.. putsi raisk... lasin rattaga kohe lendu sealt.. väntasin Marina kaile.. tegin tobi.. mõtlesin pead selgeks.. kahetsen? ei kahetse? peaks selle vennaga veel asju ajama? Mis neist naistest üldse edasi sai? Hui teab.. mõtlemist on palju.. tobi vähe.. eks üks päev lähen luuran mis toimub seal kandis.

oEI3CDD.png