Posted December 30, 20222 yr Curriculum Vitae Isiklik Informatsioon Ees- ja perekonnanimi: Agapito Dimos Sünniaeg: 06.06.2000 Vanus: 22 Isikukood: 50006065556 Aadress: Jefferson 38 Telefon: 5558007 E-post: [email protected] Emakeel: Hispaania Haridus Haridustase: Kõrgharidus Hariduskäik [aastaarvudega] Los Santos Keskkool (2007-2019) Los Santos Meditsiiniline Kutseõppe (2019-2022) Täiendkoolitused: Esmaabi ABC Muu informatsioon Võõrkeelteoskus: Hispaania keel, inglise Keel Varasemad töökohad: Los Santos Medical Centre praktika Juhiload: B-Kat Haigused: - Tervisetõend: + Tugevad küljed: Töökas, kohusetundlik, vaikne Nõrgad küljed: Suitsetamine Motivatsioonikiri Lugupeetud Los Santos Medical Center juhtkond. Soovin kandideerida väljakuulutatud kuulutuse alusel ametikohale praktikant, sest olen varemgi antud firmas täitnud praktikandi ülesandeid ja ka minu õpingud toetavad igati minu kandidatuuri. Parimat soovides Agapito Dimos.
December 31, 20222 yr Lugupeetud, Agapito Dimos! Teatame Teile rõõmuga, et Teie kandideerimisavaldus on vastu võetud ja olete oodatud töövestlusele. Võtke ühendust alljärgnevate kontaktidega ning leppige kokku sobiv aeg töövestluse tegemiseks. Lugupidamisega, Lauri Laane. Los Santose Päästeamet, direktor E-mail: [email protected] Telefon: 555-80-02 Edited December 31, 20222 yr by Lauriii