Posted December 27, 20222 yr Curriculum Vitae Isiklik Informatsioon Eesnimi: Maarjo Perekonnanimi: Triiv Sünnikuupäev: 11.09.1980 Isikukood: 38009110640 Elukoht: Garaazis elan hetkel Telefon: 5558006 Hariduskäik Dillimore Põhikool Los Santose Kutsekas Lisakoolitused Esmaabi koolitus Lisainformatsioon Kas olete varasemalt karistatada saanud ? Vastuse "Jah" puhul lisage põhjus: EI OLE Juhilubade olemasolu: OLEMAS Arvutioskus: OLEMAS Positiivsed küljed: OLEMAS Negatiivsed küljed: OLEMAS Keelteoskus Eesti keel 10/10 Inglise keel 5/10 Vene keel 3/10 Soovitajad: ISA SOOVITUSEL Motivatsioonikiri Olen Dillimorest pärit noormees, naised jaa autod on põhilised 2 asja millega tegeleda viitsin veel. Olen võimeline isegi sitast saia kokku vorpimaa, kui piisavalt motivatsiooni on ja ega mul midagi muud öelda rohkem ei olegi. Jutumees ka väga ei ole, eks garages näeme! Allkiri: M-T
December 27, 20222 yr Lp. Maarjo Triiv LS Customsi juhtkond on teie avalduse üle vaadanud ning võime rõõmsalt teatada, et teie avaldus on AKSEPTEERITUD! Võtke ühendust, et saada järgnevad instruktsioonid. Edited December 28, 20222 yr by Rosecco