Posted December 27, 20222 yr Curriculum Vitae Isiklik Informatsioon Eesnimi: Donald Perekonnanimi: Jenkins Sünnikuupäev: 01.11.1990 Isikukood: 39011010260 Elukoht: Idlewoodi Motell Telefon: 5558008 Hariduskäik Los Santose Põhikool Los Santos Kutsekool Los Santos Kõrgkool Lisakoolitused Esmaabi ABC Enesekaitse koolitus Täpsuslaskmine Relvakäsitlus DK KurvilisedKurvid GerCarABC Lisainformatsioon Kas olete varasemalt karistatada saanud ? Vastuse "Jah" puhul lisage põhjus: - Juhilubade olemasolu: B-kategooria Arvutioskus: IT-süsteemide nooremspetsialist kursused Positiivsed küljed: Kohusetundlik, enesekindel Negatiivsed küljed: Kiiresti ärrituv Keelteoskus (5p süsteemis) Eesti keel 5/5 Inglise keel 5/5 Vene keel 1/5 Soovitajad: Sander Leppnurm Motivatsioonikiri Mina Jenkins, soovin liituda selle ametiga just sellepärast, et mulle meeldib inimeste projektiautosid ehitada. Olen üles kasvanud saksaraua peal ning vahel. Olen väga seltskondlik, kohusetundlik ning enesekindel. Ma annan endast kõik, et LS Customsi teenuste vajajad ei peaks pettuma minu ettevõtte võimetes. Vabaaja toimetusteks on mul laskmine, tervisesport, suusatamine. Olen motiveeritud selleks ametiks ning valmis võtma igaviimasegi mootorivahetuse, mootori rebuildi ja nii edasi. Allkiri: DJJ
December 27, 20222 yr Lp. Donald Jenkins LS Customsi juhtkond on teie avalduse üle vaadanud ning peame Teile kahjuks teatama, et avaldus on TAGASI LÜKATUD! Uuesti kandideerimise võimalus on 03.01.2023 Edited December 28, 20222 yr by Rosecco