Jump to content

Featured Replies

Posted
  • Omanik

ZOPq6Gt.png

Los Santos Police Department
Relvaloa litsents 

Isiklikud andmed
A1. Eesnimi:
A2. Perekonnanimi:
A3. Teine eesnimi:
A4. Pikkus:
A5. Kaal:
A6. Sünnikuupäev: DD/MM/YYYY
A7. Telefon:
A8. Kodakondsus:
A9. Elukoht:
A10. Sugu.
[-] Mees
[-] Naine

A11. Töökoht:
A12. Firma / Ametinimetus:
A13. Kas te omate B-kategooria juhtimisõigust?
[-] Jah
[-] Ei

Relvade kirjeldused
B1. Milliseid tulirelvi te plaanite osta relvapoest (Lisa vähemalt 1 relvamudel mis relvapoes müügil millist/milliseid kasutama hakkaksid):

-
-

B2. Kuhu te paigutaksite oma tulirelva/tulirelvad?
[-] Koju
[-] Firmasse
Kui te märkisite "Frimasse" siis lisage dokument mis tõestab, et te olete firma ainuomanik:

B3.  Milline on teie eesmärk tulirelva litsentsi saamiseks?
[-] Enesekaitseks
[-] Sportimiseks
[-] Jahinduseks

Reeglid ja piirangud
Litsentsisaaja vastutab mis tahes isiku vigastuse eest, surma eest või vara kahjustamise eest, mis on tulenenud litsentsist või on litsentsisaaja poolt tekitatud.
Käesolevaga kinnitan vande all olevatele karistustele, et vastuse, mida ma olen andnud, on minu teadmise ja veendumuse kohaselt õiged ning, et ma mõistan ja nõustun käesolevas sättes, tingimustes ja piirangutes või muul viisil kehtestatud.
Mina, Eesnimi Perekonnanimi, kinnitan, et olen lugenud ja mõistnud piirangud ja mõistan järgnevaid tagajärgi, kui ma rikun litsentsieeskirju ja -piiranguid.

Out of Character Informatsioon
C1. Screenshot /andmed IC/OOC kohta.

C3. Kas teie relvaluba on eemaldatud varasemalt?
[-] Jah.
[-] Ei.
Kui vastasid "Jah" siis põhjenda miks teilt eemaldati relvaluba.:

C4. Litsentsi saamiseks ei tohi olla sul kuuaega olnud ühtegi Deathmatchi või taolise asja eest karistust. Saades karistuse Deathmatchi või taolise asja eest samal ajal kui sa omad relvaluba, eemaldatakse see sinult koheselt ilma ette teatamata ja lisatakse sind Blacklisti, kust väljasaamiseks pead kirjutama 400 sõnalise teksti Firearms Licensing Divisionile.

---------------------------------------------------------

KOPEERIDA JÄRGNEV ANKEET NING ENNE POSTITUSE ALUSTAMIST TULEB SISSE LÜLITADA "Source" VÄLI NING SEEJÄREL KOPEERIDA ANKEEDI SOURCE VORM SINNA. PÄRAST SEDA TULEB UUESTI "Source" VÄLI SISSE LÜLITADA, ET OLEKS FORMAATI VASTAVALT NÄHA.

Spoiler

<p>
    <br>
    <strong>Isiklikud andmed</strong><br>
    <strong>A1.</strong> Eesnimi:<br>
    <strong>A2.</strong> Perekonnanimi:<br>
    <strong>A3.</strong> Teine eesnimi:<br>
    <strong>A4.</strong> Pikkus:<br>
    <strong>A5.</strong> Kaal:<br>
    <strong>A6.</strong> S&uuml;nnikuup&auml;ev: DD/MM/YYYY<br>
    <strong>A7.</strong> Telefon:<br>
    <strong>A8.</strong> Kodakondsus:<br>
    <strong>A9.</strong> Elukoht:<br>
    <strong>A10.</strong> Sugu.<br>
    [-] Mees<br>
    [-] Naine
</p>

<p>
    <strong>A11.</strong> T&ouml;&ouml;koht:<br>
    <strong>A12.</strong> Firma / Ametinimetus:<br>
    <strong>A13.</strong> Kas te omate B-kategooria juhtimis&otilde;igust?<br>
    [-] Jah<br>
    [-] Ei
</p>

<p>
    <br>
    <strong>Relvade kirjeldused</strong><br>
    <strong>B1.</strong> Milliseid tulirelvi te plaanite osta relvapoest (Lisa v&auml;hemalt 1 relvamudel mis relvapoes m&uuml;&uuml;gil millist/milliseid kasutama hakkaksid):
</p>

<p>
    -<br>
    -
</p>

<p>
    &nbsp;
</p>

<p>
    <strong>B2</strong>. Kuhu te paigutaksite oma tulirelva/tulirelvad?<br>
    [-] Koju<br>
    [-] Firmasse<br>
    Kui te m&auml;rkisite &quot;Frimasse&quot; siis lisage dokument mis t&otilde;estab, et te olete firma ainuomanik:
</p>

<p>
    <strong>B3.</strong> &nbsp;Milline on teie eesm&auml;rk tulirelva litsentsi saamiseks?<br>
    [-] Enesekaitseks<br>
    [-] Sportimiseks<br>
    [-] Jahinduseks
</p>

<p>
    <br>
    <strong>Reeglid ja piirangud</strong><br>
    Litsentsisaaja vastutab mis tahes isiku vigastuse eest, surma eest v&otilde;i vara kahjustamise eest, mis on tulenenud litsentsist v&otilde;i on litsentsisaaja poolt tekitatud.<br>
    K&auml;esolevaga kinnitan vande all olevatele karistustele, et vastuse, mida ma olen andnud, on minu teadmise ja veendumuse kohaselt &otilde;iged ning, et ma m&otilde;istan ja n&otilde;ustun k&auml;esolevas s&auml;ttes, tingimustes ja piirangutes v&otilde;i muul viisil kehtestatud.<br>
    Mina, Eesnimi Perekonnanimi, kinnitan, et olen lugenud ja m&otilde;istnud piirangud ja m&otilde;istan j&auml;rgnevaid tagaj&auml;rgi, kui ma rikun litsentsieeskirju ja -piiranguid.
</p>

<p>
    <br>
    <strong>Out of Character Informatsioon</strong><br>
    <strong>C1.</strong> Screenshot /andmed IC/OOC kohta.
</p>

<ul>
    <li>
        <a href="SCREENSHOT" rel="">ANDMED IC</a>
    </li>
    <li>
        <a href="screenshot" rel="">ANDMED OOC</a>
    </li>
</ul>

<p>
    <strong>C3.</strong> Kas teie relvaluba on eemaldatud varasemalt?<br>
    [-] Jah.<br>
    [-] Ei.<br>
    Kui vastasid &quot;Jah&quot; siis p&otilde;hjenda miks teilt eemaldati relvaluba.:
</p>

<p>
    &nbsp;
</p>

<p>
    &nbsp;
</p>

<p>
    <strong>C4.</strong> Litsentsi saamiseks ei tohi olla sul kuuaega olnud &uuml;htegi Deathmatchi v&otilde;i taolise asja eest karistust. Saades karistuse Deathmatchi v&otilde;i taolise asja eest samal ajal kui sa omad relvaluba, eemaldatakse see sinult koheselt ilma ette teatamata ja lisatakse sind Blacklisti, kust v&auml;ljasaamiseks pead kirjutama 400 s&otilde;nalise teksti Firearms Licensing Divisionile.
</p>

• Jarnet locked and pinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.