Jump to content

Featured Replies

26 minutes ago, iDope said:

Ma ei ole admin vaid moderaator, kaks erinevat asja. Ma ei näe vajadust mingitele karistustele kui saate omavahel asjad korda ja keegi midagi veel edasi süüdistama ei hakka. 

Vahet ei atiim olete te üks kõik. Ehk arutate asju niivõinaa omavahel samuti.

• SA:MP vModeraator

Aga üleüldse ma jäin mõtlema seda, et miks sa ei saa teha mehaaniku roleplayd kui atiimist kedagi sees ei ole? @Dsel

• SA:MP sAdministraator
1 hour ago, Dsel said:

RPst rääkides, mis RP korraldavad adminid? Istuvad specis kui sees käivad, televad mingi enda tuttava juurde ja spawnivad enda admin elegy driftivad ringi ja segavad RPd, räägin administ või modest nimega Jarmuuuuz vms, tegin jälitus tööd @Brunole, siis spawnis jarmuuz sinna vehkis enda relvaga ja flexis admin elegyga, antud olukorrast ka pildid ja kella ajad, kui see on teie jaoks okei, siis selge. Minul RPst väga vale arusaam. 

Tere sõber! Palun defineerige minu jaoks terminit õige roleplay. Rääkides antud olukorrast, siis kas teie arvates tähendab RP (või siis "jälitus töö" nagu teie seda nimetate) mööda katuseid ringi bunnyhoppimist? Tulin serverisse ning tutvustasin oma sõbrale @G'le uuesti natuke serverit, kuna mees on aega teenides ära unustanud serveri süsteemid. Otsustasin kiirelt teha ühe speci-tiiru ning nägin sind lambist mööda El Corona maja katuseid ringi bunnyhoppimas. Veidikese aja pärast teleportisin sinu juurde (olles tõesti Elegys millega ma sõbrale serverit näitasin) ning hakkasid mind kas kaamera või relvaga sihtima - mul oli peal AOD ning sihtisin sind vastu. Läbi selle lootsin ma sulle mõista anda, et ma nägin sind serveri reeglite vastu eksimas ja tahtsin ära hoida monoloogi pidamise. Aga nagu näha on, siis ei saanud sa oma eksimusest absoluutselt midagi aru.

Edited by Jarmuuuz

• Author

Mehasse tööle võtmise jutt oli pool naljaga, @Dsel ennemgi selliseid asju arutanud OOC. Ja see ei anna õigust kellegil 3NDAL OSAPOOLEL tulla ja lambist maha lasta. Tahad tulistada mine pela cs v dm. 

2 hours ago, iDope said:

Aga üleüldse ma jäin mõtlema seda, et miks sa ei saa teha mehaaniku roleplayd kui atiimist kedagi sees ei ole? @Dsel

Sest mul on tarvis vastavaid õiguseid foorumis ja serveris, et saaksin teha teateid ja muudatusi, ilma selleta vist väga pole võimalik. Aga kuskil kontakti ei saa, siis on see suhteliselt võimatu.

2 hours ago, Jarmuuuz said:

Tere sõber! Palun defineerige minu jaoks terminit õige roleplay. Rääkides antud olukorrast, siis kas teie arvates tähendab RP (või siis "jälitus töö" nagu teie seda nimetate) mööda katuseid ringi bunnyhoppimist? Tulin serverisse ning tutvustasin oma sõbrale @G'le uuesti natuke serverit, kuna mees on aega teenides ära unustanud serveri süsteemid. Otsustasin kiirelt teha ühe speci-tiiru ning nägin sind lambist mööda El Corona maja katuseid ringi bunnyhoppimas. Veidikese aja pärast teleportisin sinu juurde (olles tõesti Elegys millega ma sõbrale serverit näitasin) ning hakkasid mind kas kaamera või relvaga sihtima - mul oli peal AOD ning sihtisin sind vastu. Läbi selle lootsin ma sulle mõista anda, et ma nägin sind serveri reeglite vastu eksimas ja tahtsin ära hoida monoloogi pidamise. Aga nagu näha on, siis ei saanud sa oma eksimusest absoluutselt midagi aru.

Vot, seda terminit pead poolele serverile siis selgitama, sest kõik mõistavad erinevalt aga AODna lennata platsi admin sõidukiga ka pole okei, saad specida ilma spawnimata. Tee inimestel samuti vahet, mina ronisin üle aia, tegin ühe hüppe, et saada kiiremini ukse ette varju, bhopis maja katustel siiski @Bruno, kortermaja katusele vist väga niisama välja ei hüppa. Ise vana laskur ja ei tee vahet kaameral või relval? Käes oli kaamera. Vastu sihtimisega annad mõista? Või oli sul idee samuti teha DM, sest kuidas keegi peaks mõistma kui sihid teda relvaga? Mina sain oma eksimusest aru kui “õhutasin” @Brunot DMima @Star. suunas. Jah oleksin võinud lihtsalt öelda adios ma lahen, mitte öelda, et lase maha. See ainuke eksimus mida näen.

• SA:MP sAdministraator
1 hour ago, Dsel said:

Vot, seda terminit pead poolele serverile siis selgitama, sest kõik mõistavad erinevalt aga AODna lennata platsi admin sõidukiga ka pole okei, saad specida ilma spawnimata. Tee inimestel samuti vahet, mina ronisin üle aia, tegin ühe hüppe, et saada kiiremini ukse ette varju, bhopis maja katustel siiski @Bruno, kortermaja katusele vist väga niisama välja ei hüppa. Ise vana laskur ja ei tee vahet kaameral või relval? Käes oli kaamera. Vastu sihtimisega annad mõista? Või oli sul idee samuti teha DM, sest kuidas keegi peaks mõistma kui sihid teda relvaga?

Sinu juurde teledes tuli auto kogemata kaasa, sest istusin selles sees. Ma ei olnud kursis/mäletanud, et teledes tuleb sõiduk milles istud kaasa. Olen ka teises serveris administraator, kus on teisti ning masinat kaasa ei teleta. Ka sina bunnyhoppisid ringi. Ma teen relvadel vahet, aga lihtsalt ei mäleta täpselt mis asi sul käes oli. Ma ei tule AODga kellegi juurde, et teda maha lasta 😄. Aga arvan, et nendest selgitustest/arutlustest sellel teemal peaks hetkel piisama, kuna antud report pole tehtud mitte minu, vaid tavamängija suunas.

2 hours ago, Star. said:

Mehasse tööle võtmise jutt oli pool naljaga, @Dsel ennemgi selliseid asju arutanud OOC. Ja see ei anna õigust kellegil 3NDAL OSAPOOLEL tulla ja lambist maha lasta. Tahad tulistada mine pela cs v dm. 

@Star. saan aru, et pool naljaga oli. Samamoodi oli see laskmine pool naljaga. Lihtsalt ma selgitasin terve olukorra lahti, et poleks arusaamatusi siis selgitasin terve loo lahti.

Guest
This topic is now closed to further replies.