Posted October 3, 20214 yr Süüdistaja IG nimi: Vincent Vinelli Süüdistatava IG nimi: Agapitos Dimos Juhtunu kuupäev ja kellaaeg: 03.10.2021 21.43 Sündmuse kirjeldus: Lambist lasi oma MP5ga maha Pildid/Videod:
October 3, 20214 yr Aga nagu tore oli vaadata, kuidas SNJ VANA STAR. Admin tahtis OOC endale meha saada. Thing a minut
October 4, 20214 yr SA:MP vModeraator Ootan @Bruno seletust, miks ta @Star. maha lasi. Kõigele lisaks on meid niigi vähe siin serveris, selle asemel et IC chatis roleplayda kasutades /me & /do commande ka sinna juurde te kõik kasutate OOC chatti, @Star. küsib OOC chatis mehasse tööle. Sa oled isikul ninaees ja sa küsid seda OOC? @Llenn sooviks ka sinupoolset selgitust siia alla ning samuti ka @Dsel selgitust. Te olete neljakesi ühes kohas ja siis te saate ka läbi nagu vihavaenlased, cmon kutid/mutid, see on RP server mitte freeroam/deathmatch. Edited October 4, 20214 yr by iDope
October 4, 20214 yr 21 minutes ago, iDope said: Ootan @Bruno seletust, miks ta @Star. maha lasi. Kõigele lisaks on meid niigi vähe siin serveris, selle asemel et IC chatis roleplayda kasutades /me & /do commande ka sinna juurde te kõik kasutate OOC chatti, @Star. küsib OOC chatis mehasse tööle. Sa oled isikul ninaees ja sa küsid seda OOC? @Llenn sooviks ka sinupoolset selgitust siia alla ning samuti ka @NitroPeeR selgitust. Te olete neljakesi ühes kohas ja siis te saate ka läbi nagu vihavaenlased, cmon kutid/mutid, see on RP server mitte freeroam/deathmatch. Minu poolne seletus on asjale siis selline. Meil läks situatsioon vähe lappama algul ja mõlesime teha RERP-ed. Liigun ss uuesti customsi kohale. Teen /s Käed ja tuleb OOC pinin pihta STari poolt. Nagu Chatis näha siis Sandra ei tahtnud härraga OOC tegeleda ja palus mul teda maha lasta. @Llenn lasin ss ka üksiti maha kuna unustaks selle teema aga tema maha laskmise eest tunnen natuge süüd kuna see oli juba rohkem DM!
October 4, 20214 yr SA:MP vModeraator Ühesõnaga hetkel videot vaadates võin öelda, et tegu oli Deathmatchiga mille käigus said surma @Star. & @Llenn. Ootan veel kella 13.00ni teie selgitusi ning kõige parem oleks tõestusmaterjal (Pildid/Videod) olukorrast kus teil oli IC situatsioon mitte OOC. Peale @Star. poolse metagame ning @Bruno DMi ma ei näe ühtegi teist rikkumist.
October 4, 20214 yr Toon siis enda poolse selgituse antud situatsioonile ja sinu poolt mainitud, et me võiks RP teha. Antud situatsioonis oli meil ennem ilus tore RP, siis @Bruno tekitas uut situatsiooni ning see lõppes ka hästi, siis tuli @Star. haiglasse ja viskas mind ja @Llenn mehaaniku töökoja juurde tagasi ja hakkasime OOC arutama serveris toimuvat ja tulevat asja, siis tuli @Bruno ja tahtis ilmselgelt vana situatsiooni edasi teha aga kuna saan temaga läbi, siis ütlesin, et ta ootaks sellega kuna arutame serveri üle ja mina pean kohe ära minema(IRL asju ajada) aga siis @Star. pinnis mind edasi, et mehasse võtaksin ja ei jätnud jonni, mina aga keeldusin ja ütlesin, et tee CV ja vaatame edasi, siis @Llenn ja @Star. väitsid, et lihtne on mehasse saada aga keegi ei ole nõus CV tegemagi. Niiet ma ei tea mis lihtsusest nad räägivad, ootan endiselt õigusi ka, et foorumis asju saaks muuta aga atiim vist surnud ja ei saa sealgi miskit muuta. Serveri üle arutamisel @Star. käis alati pinda, et ma ikka võtaks teda tööle, kui töölt koju jõuan ja chatlog peaks alles olema, siis saaksin selle ka siia lisada. @Llenn oli lihtsalt õnnetu juhus, et surma sai. Ja minul sai villand sellest, et @Star. OOC surus seda tööle võtmist, kuna ilmselgelt läbi OOC ei saa kedagi tööle võtta. Ja siis ma mainisingi naljaga @Brunole, et lase @Star. maha, mis siis ilmselgelt ka juhtus, see sai öeldud läbi OOC, ehk siis antud juhul teie kutsute seda DMiks, terve see aeg enne seda oli ilus RP situatsioon, kiidan @Llenn politsei töö eest ja tundub ka ainuke aktiivne selleks kuid miskit ta väga teha ei saa, sest ta on POI, käis korralik RPlik andmete vahetus/edastud. Tänan ka @Brunot, et andis meile RP võimalust nii PDle kui ka mulle, riskides see järel enda vara ning asjadega. RPst rääkides, mis RP korraldavad adminid? Istuvad specis kui sees käivad, televad mingi enda tuttava juurde ja spawnivad enda admin elegy driftivad ringi ja segavad RPd, räägin administ või modest nimega Jarmuuuuz vms, tegin jälitus tööd @Brunole, siis spawnis jarmuuz sinna vehkis enda relvaga ja flexis admin elegyga, antud olukorrast ka pildid ja kella ajad, kui see on teie jaoks okei, siis selge. Minul RPst väga vale arusaam. Olen valmis vastama veel küsimustele, kuid siin kohal ma tõstan käed ja ütlen MIDA *****?!? Antud teema on täiesti mõtetu, tahad tule teeme RP, OOC jutte võin teiega messengeris ka ajada. Aga see mängija teata on suhteliselt mõtetu, see on lihtsalt läbi minu silme. Tahaksin luua ka mehaanikus RPd aga mul ei ole selleks võimalust kui ATiimi sees ei käi, politseisid null, foorumis ma õigusi ei saa. Ja nüüd mängija teate peale on adminid kohal. Oleme kõik mõistlikut, kõike paremat teile! Dsel
October 4, 20214 yr SA:MP vModeraator Ma ei ole admin vaid moderaator, kaks erinevat asja. Ma ei näe vajadust mingitele karistustele kui saate omavahel asjad korda ja keegi midagi veel edasi süüdistama ei hakka.