Posted September 28, 20214 yr Mina, Joosep Xzast soovin avaldada soovi saada Los Santos Customs'i peadirektoriks.Põhjus, miks kandideerin: Kuna grupeeringu kodulehel vaadates märkasin, et peadirektor on ameti maha pannud. Miks mind valida: Olen ametit õppinud Olen pikka aega töötanud antud grupeeringus Näen vastavaid puudujääke, mida saaksin ära teha olles peadirektori positsioonil Oskan olla karm ja samas ka õiglane ja leebe Natuke minust isiklikus elus: Olen 24 aastane noormees. Omandan isiklikult rekka firmat (Rekkamees OÜ). Hetkel olen ka tööline Los Santose Customs grupeeringus Noorema mehaaniku positsioonil. Olen läbinud kõrgkooli ja omandanud firma juhi koolitused. Minu südameasjaks on saanud just selle grupeeringu eluolu ja näen puudujääke, mida ma tahaksin parandada. Aga antud positsioonil puudub mul see võimalus.Kui mind valida, siis: Arenevad firma sõidukid tänapäevasemateks! Töölised saavad tänapäevase tehnoloogia garaažis ja ka sõidukites Töölised saavad lisakoolitused Tööliste palkade ülevaade ning töötasu saab olema õiglane Programmid saavad värskendused Joosep Xzast J.Xzast