2008-2012 San Fierro, sadamas laevaehitaja SF Ships OÜ
2012-2013 Los Santos, kalamees Fish and Fish OÜ
2013-2015 Los Santos, kulleriteenindaja Marks and Package AS
Keeled:
Inglise 6/10
Eesti 8/10
Vene 4/10
Hispaania 1/10
Lisainfo ja load:
Load: B, CE
Õpin veel lisaks A-kategooriat.
Koolitused:
Koolitus mehaanika erialal
Autojuhi abc
Esmaabi abc
Motivatsioonikiri
Noor ning täis elujõuline mees otsib endale uusi väljakutseid. Olen hakkanud tundma huvi masinate vastu, sain selle pisiku oma vennalt. Õppisin tema käe kõrvalt paljugi selgeks. Töid olen elujooksul mitmeid proovinud. Enda heaks küldedeks saan lugeda distsipliin ning sihikindlus, nende kahe sõnaga iseloomustaksin ennast kõige täpsemini.Pingetaluvus on samuti hea. Nõrkadeks külgedeks tooks siinkohal välja arvuti kasutusoskus ning vahest kergesti ärrituv. (Töö käib ise enda kallal, et seda muuta) Olen harjunud töötama sellises keskonnas kus on oluline kiirus ning ka kvaliteet. Alkoholiga probleeme ei ole ning pole ka seadusega pahuksis olnud. Minule saab loota. Meeldib ennast arendada, juurde õppida uusi oskusi. Hobideks on rallid, jõutreeningud ning investeerimisi teemalised üritused.
(( OOC ))
Nimi: Herkko
Vanus: 24
RP kogemus: Nebulos, hetkel rohkem ei meenu. sai viimati väga ammu mängitud.
Curriculum Vitae
Isiklik informatsioon
Nimi: Alberto_Corozzo
Sünnikuupäev: 12.05.1989
Isikukood: 38905122552
Tel: 5558206
Email: [email protected]
Hariduskäik
1996-2005 San Fierro põhikool
2005-2008 Los Santos keskkool
Töökogemus
2008-2012 San Fierro, sadamas laevaehitaja SF Ships OÜ
2012-2013 Los Santos, kalamees Fish and Fish OÜ
2013-2015 Los Santos, kulleriteenindaja Marks and Package AS
Keeled:
Inglise 6/10
Eesti 8/10
Vene 4/10
Hispaania 1/10
Lisainfo ja load:
Load: B, CE
Õpin veel lisaks A-kategooriat.
Koolitused:
Koolitus mehaanika erialal
Autojuhi abc
Esmaabi abc
Motivatsioonikiri
Noor ning täis elujõuline mees otsib endale uusi väljakutseid. Olen hakkanud tundma huvi masinate vastu, sain selle pisiku oma vennalt. Õppisin tema käe kõrvalt paljugi selgeks. Töid olen elujooksul mitmeid proovinud. Enda heaks küldedeks saan lugeda distsipliin ning sihikindlus, nende kahe sõnaga iseloomustaksin ennast kõige täpsemini.Pingetaluvus on samuti hea. Nõrkadeks külgedeks tooks siinkohal välja arvuti kasutusoskus ning vahest kergesti ärrituv. (Töö käib ise enda kallal, et seda muuta) Olen harjunud töötama sellises keskonnas kus on oluline kiirus ning ka kvaliteet. Alkoholiga probleeme ei ole ning pole ka seadusega pahuksis olnud. Minule saab loota. Meeldib ennast arendada, juurde õppida uusi oskusi. Hobideks on rallid, jõutreeningud ning investeerimisi teemalised üritused.
(( OOC ))
Nimi: Herkko
Vanus: 24
RP kogemus: Nebulos, hetkel rohkem ei meenu. sai viimati väga ammu mängitud.
Varasemad nimed: Anthony_Corozzo