Posted March 17, 20214 yr Curriculum Vitae Isiklik informatsioon Nimi: Alberto_Corozzo Sünnikuupäev: 12.05.1989 Isikukood: 38905122552 Tel: 5558206 Email: [email protected] Hariduskäik 1996-2005 San Fierro põhikool 2005-2008 Los Santos keskkool Töökogemus 2008-2012 San Fierro, sadamas laevaehitaja SF Ships OÜ 2012-2013 Los Santos, kalamees Fish and Fish OÜ 2013-2015 Los Santos, kulleriteenindaja Marks and Package AS Keeled: Inglise 6/10 Eesti 8/10 Vene 4/10 Hispaania 1/10 Lisainfo ja load: Load: B, CE Õpin veel lisaks A-kategooriat. Koolitused: Koolitus mehaanika erialal Autojuhi abc Esmaabi abc Motivatsioonikiri Noor ning täis elujõuline mees otsib endale uusi väljakutseid. Olen hakkanud tundma huvi masinate vastu, sain selle pisiku oma vennalt. Õppisin tema käe kõrvalt paljugi selgeks. Töid olen elujooksul mitmeid proovinud. Enda heaks küldedeks saan lugeda distsipliin ning sihikindlus, nende kahe sõnaga iseloomustaksin ennast kõige täpsemini.Pingetaluvus on samuti hea. Nõrkadeks külgedeks tooks siinkohal välja arvuti kasutusoskus ning vahest kergesti ärrituv. (Töö käib ise enda kallal, et seda muuta) Olen harjunud töötama sellises keskonnas kus on oluline kiirus ning ka kvaliteet. Alkoholiga probleeme ei ole ning pole ka seadusega pahuksis olnud. Minule saab loota. Meeldib ennast arendada, juurde õppida uusi oskusi. Hobideks on rallid, jõutreeningud ning investeerimisi teemalised üritused. (( OOC )) Nimi: Herkko Vanus: 24 RP kogemus: Nebulos, hetkel rohkem ei meenu. sai viimati väga ammu mängitud. Varasemad nimed: Anthony_Corozzo
March 17, 20214 yr Lp. Alberto Corozzo LS Customsi juhtkond on teie avalduse üle vaadanud ning võime rõõmsalt teatada, et teie avaldus on AKSEPTEERITUD! Võtke ühendust, et saada järgnevad instruktsioonid Edited March 17, 20214 yr by Chevy.