Posted March 10, 20214 yr Curriculum Vitae Sisukord:Isiklik informatsioonHariduskäikTäiendkoolitusedVõõrkeelteoskusLisainfo ja muuMotivatsioonikiriLisaküsimused((OOC)) Isiklik informatsioon [1.1] Eesnimi: Lily[1.2] Perekonnanimi: Rose[1.3] Sugu: Naine[1.4] Vanus: 23[1.5] Sünnikuupäev: 09.08.1997[1.6] Isikukood: 49708099282[1.7] Rass: Europiid[1.8] Sünnikoht: Palomino Creek[1.9] Elukoht: Los Santos[1.10] Telefoni number: 5558245[1.11] E-mail: [email protected] Hariduskäik [2.1] Haridustase: Kõrgharidus[2.2] Hariduskäik: Palomino Creek Põhikool Montgomery Gümnaasium Los Santos Ülikool Täiendkoolitused Esmaabi Raadioside kasutamine Enesekaitse õpe Võõrkeelteoskus Inglise keel 5/5 Vene keel 1/5 Lisainfo ja muu [5.1] B-kategoorija juhtimisõiguse olemasolu: Olemas[5.2] Tugevad küljed: Meeskonnatöö, külm närv ja füüsiline vorm[5.3] Nõrgad küljed: Suitsetamine[5.4] Huvialad: Kergejõustik ja autod[5.5] Haigused: -[5.6] Varasem kogemus: - Motivatsioonikiri[4 lõiku] Mina, Lily Rose, soovin astuda Los Santos Police Department ametikohale, kuna antud töö pakub mulle huvi, samuti märkasin, et LSPD otsib endale uusi liikmeid ja arvan, et võiksin seda kohta täita. Kuigi mul töökogemus puudub, arvan, et suudan kiiresti õppida ja saan tööga hakkama. Suudan hoida külma närvi ning pingelistes olukordades saaksin hakkama, samuti olen meeskonnatöös suhteliselt hea ning suudan kaaskolleegidega tööd teha. Olen kindel, et suudan enda teadmiste ning oskustega kinni pidada kurjategijaid linnas ning aidata kolleege, kui neil vaja on. Olen kursis tööga kaasnevate riskidega ning olen nõus kohustusi vastu võtma Lugupidamisega Lily Rose Lisaküsimused Kuidas käituksid kui oled enda töökohustusi täitmas kus võtad kinni kriminaali ja seda kajastatakse meedias, aga negatiivselt ning kommentaarid on solvavad ja sõimavad? Vastus: Jään rahulikuks ning teen enda tööd edasi, sest ei ole midagi valesti teinud, ning ei vasta kommentaaridele. Tuleb väljakutse koduvägivallast. Sa oled kõige lähemal olev patrull ja reageerid sellele. Kohale jõudes sa koputad uksele ja kuuled kisa, ähvardust mehelt, et hoiaksid eemale muidu ta tapab naise ära. Kirjelda konkreetselt ja detailselt kuidas sa käituksid. Vastus: Koheselt kutsun abiväed ning ootan nad ära, peale seda üritan meest rahustada kuni abiväed kohale saabuvad, seejärel räägin neile, mis olen teada saanud. Oled teinud just Traffic Stopi, väljas on pime ja sa oled üksi patrullis. Sa väljud patrullautost koos taskulambiga ja näitad sellega peatatud sõiduki poole. Läbi tagaklaasi sa näed kuidas juht võtab mingi asja mis läigib valguse käes vastu, ning asetab selle kõrvalistme alla. Kuidas käitud ja mida teed? Vastus: Kutsun endale igaksjuhuks abiväge ning lähenen sõiduki poole hoides kätt kabuuril. Käitun nagu oleks tavaline Traffic Stop, kuid jälgin, et isik ei teeks midagi kahtlast, mis ohustaks mind või teisi. Kui abivägi on saabunud, räägin nendega läbi ning otsime igaksjuhuks sõiduki ja isiku läbi. Oled üksi patrullis Gantonis ning lahendad kakluse situatsiooni, kus üks osapooltest räägib agressiivse hääletooniga ning süüdistab teist osapoolt kakluse alustamises. Teine osapool süüdistab esimest kakluse alustamises rahuliku hääletooniga. Kuidas käitud? Vastus: Proovin agressiivset meest rahustada ning küsitlen mõlemad osapooled eraldi läbi, et selgitada olukorra põhjus. Kui mõlemad osapooled on rahul, siis saadan mõlemad omateed minema. Raadiosaatjas öeldakse “Kood 0, ohvitser haavatud! 10-20 Idlewoodi kortermajad!”. Reageerid kutsele ja jõuad kortermajade juurde. Näed relvastatud kahtlusalust, kes sihib tulirelvaga sind. Kuidas käitud sellises situatsioonis? Kirjelda täpselt. Vastus: Üritan leida turvalise asukoha, kus varjuda saaks, ning kutsun abiväe, samal ajal üritan kahtlusalust rahustada, kui see ei tööta, siis avan tule, sest kahtlusalune on relvastanud ja on avanud meie pihta tule. Linnapeal toimub tagaajamine kus on kõik vajalikud üksused olemas. Näed tagaaetavat ning kaaskolleege tulemas kaugelt. Kuidas toimid sellises situatsioonis? Vastus: Tõmban enda sõiduki paremale poole tee äärde ja lasen üksused mööda, sest kõik vajalikud üksused on olemas, seejärel jätkan patrulli. Toimub tagaajamine kus sa osaled. Tagaajamises osaleb ka High Speed Interception Unit. HSIU sõiduk tahab sinust mööduda vasakult. Kuidas sa käitud sellises situatsioonis? Vastus: Sõidan sõidukiga paremale poole teed ning lasen mööda HSU, sest neil on tagaajamistel eesõigus. Toimub tagaajamine ning sõidetakse tagaaetaval ilusti taga kolonnis. Teie olete esimeses patrullautos roolis ning põhjustate avarii. Kuidas käitute sellises situatsioonis? Vastus: Jään oma sõidukiga paigale ning lasen teised üksused mööda, seejärel kontrollin enda ja partneri kahjustusi, kui puuduvad jätkan tagaajamist. (( OOC )) Nimi: Kui vajalik võin läbi PMi öelda.Vanus: 16TS & mikkri olemasolu: OlemasVarasem kogemus: Puudub.
March 11, 20214 yr SA:MP vModeraator Lugupeetud Lily Rose, Teie Curriculum Vitae on administratsiooni poolt üle vaadatud ning teie liitumisavaldus Los Santos Police Departmentiga on vastu võetud. Akadeemia toimumise kuupäev on lahtine ning selle kohta tuleb asjakohane teadaanne. Administrative Services Bureau Los Santos Police Department [email protected] Edited March 11, 20214 yr by iDope