March 13, 20214 yr Author SA:MP vModeraator 1 hour ago, lil ez said: Nonii, igasugu mõtteid on siia ajaga nüüd korralikult kogunenud, küllalt rohkem aga probleeme kui lahendusi. Siinkohal teekski teemamuutuse ja ootaks teilt nüüd lahendusi probleemidele millest olete kirjutanud. Vinguda oskame me kõik muidugi aga oleks vägev näha kui osatakse oma vingumisele ise lahendus leida ja välja pakkuda. edit: Niisama tühikargajatel palun mitte sõna võtta, kui sa tõesti enam ei näe mingit lootust ja oled GTA 5'le üle kolinud siis edu ja kõike head sulle, kuid ära tule siia rikkuma seda nende jaoks keda huvitab.
March 13, 20214 yr fixige crashid, tehke arendusi mis on välja pakutud mitmeid kordi et grindi vähendada, narkokullerid jms jama ja siis evente et inimesed uuesti sisse saada aga personaalselt ei soovi mängida kui omanikud on irl raha lüpsamise pärast siin
March 13, 20214 yr SA:MP sAdministraator 22 minutes ago, marcus orgitalt said: fixige crashid, tehke arendusi mis on välja pakutud mitmeid kordi et grindi vähendada, narkokullerid jms jama ja siis evente et inimesed uuesti sisse saada aga personaalselt ei soovi mängida kui omanikud on irl raha lüpsamise pärast siin Omanik pole siin, et inimeste raha lüpsta. Peale Kenthi lahkumist olemegi viinud boonuste hindu alla ning kui Kenth lõpuks ütleks omanikule, kuidas annetuspakettide hindu alla lasta, siis teeme ka seda. Hetkel omanik maksab omast taskust serveri ülalpidamist ning sinu väitele, et "omanikud on irl raha lüpsamise pärast siin", ei ole mingisugust tõde taga.
March 13, 20214 yr 1 hour ago, lil ez said: Siinkohal teekski teemamuutuse ja ootaks teilt nüüd lahendusi probleemidele millest olete kirjutanud. Vinguda oskame me kõik muidugi aga oleks vägev näha kui osatakse oma vingumisele ise lahendus leida ja välja pakkuda. Need asjad tuleks ära lahendada: 1. Puudub hea arendaja, kes viitsiks serveriga aktiivselt tegeleda. Kui Caupo 2018 suvi ära läks, siis ei näinud mina enam suuremat tulevikku serveril. Enamus bugid mis olid 2019 suvi, on siiamaani alles, pidevad crashid kui serveris on üle 35-40 mängija, siis server tahab kokku joosta. Kui inti läheb umbes mingi 10 inimest siis server jookseb ka kokku, mitu korda proovisime ära seda kui käisime Vagosega või Redwoodi kambaga intis. Ei saa mängida tõsiselt serveris ja teha roleplay kui mingi iga 10 minuti tagant server kokku jookseb ja uuesti peab sisse logima. 2. Meeskonna struktuur on ka veidi kahtlane, nagu on mingid lahedad rankide nimed "sAdmin" ja "peaAdministaator" aga kui serveris oled siis meeskonna vahelist sidet eriti näha ei ole ja kõik pigem tegutsevad eraldi ja omaette. Mäletan kui Robil (ühel Vagose liikmel) kadus ammo ära ja küsis seda abyssa käest tagasi, siis abyssa vastas talle "Putsi, ma ei tea seda commandi, kuidas ma ammo tagastan" ning mõni hetk hiljem läks üldse närvi ja vastas PMis "ahh ma minema, las Kenth mängib enda sitases ja bugises serveris." Ehk siis luua selline meeskond, kes töötaks pigem kokku ja inimesed, kes omavahel läbi saavad. Seda ka naljakas vaadata, et meeskonna liikmed ei ole endale commande selgeks teinud, et mis commandidega inimesi abistada. 3. Ma ei tea kuidas teistel on, aga minu arust on see ka päris kummaline, et inimene saab olla ühe karakteriga LSPD ja teise karakteriga kuskil illegaalses ametlikus grupeeringus. Isiklikult rakendasin 2018 Redwoodis sellist reeglit, et kui oled LSPD, siis illegaalsesse grupeeringusse ei saa. Lihtsalt liiga palju metagame ja lahkhelisi tekib pikemas perspektiivis. Sama oli näha ka seda siin viimases SNJ's, kuidas LSPD liikmeid pole, sest kõik liikmed, kes on LSPD kollektiivis, mängivad kas Vagose karakterite või Bratva omadega. See juba juhtkonna enda otsustada reeglites. 4. Illegaalsetele grupeeringutele ei panda piisavalt palju rõhku. Minu arust kõikide Eesti roleplay serverite aluseks on tavaliselt olnud alati illegaalsed grupeeringud. Ehk siis tuleks hakata mõtlema välja lahendusi, mis tekitaks ametlikel grupeeringutel motivatsiooni serveris aktiivselt mängida. Kas siis omastamised (mida siin SNJ's tehakse juba mingi 3-4 aastat) või lisada mingisuguseid "special skinne" mida saavad ainult kasutada ametlikke grupeeringute liikmed. 5. Raha saamine lihtsamaks. Suhteliselt kummaline kui raske on SNJ serveris raha inimesel teenida võrreldes sellega, mis on kinnisvara ja sõidukite hinnad. Keegi ei mängi juba ammu vara pärast, ega see ei ole mingi 2013, kus kõige kõvem mees on see, kellel on Bullet perse all või mingi Vinewoodi villa. Inimestele lihtsalt endale meeldiks, kui nad saaksid kas grupeeringu või karakteri jaoks osta endale vajalikud asjad ära, ilma, et peaks mingi kuu aega rekkat nühkima. 6. Eemaldada RP test. Ma ei tea, miks see üldse veel olemas on. Aasta on 2021, aga ikka veel küsitakse, mis on Metagame. Natukene kummaline hakkab, sellepärast, et massiliselt uusi mängijaid peale ei tule ja igakord kui järgmine "hooaeg" tuleb SNJ's, siis peab uuesti RP testi tegema ja samadele küsimustele vastama. Meeskonna liikmeid on piisavalt siin, kes suudaksid inimestel silma peal hoida, kui keegi reegleid rikub vms. Eks neid asju ole veel sitaks, aga need sellised mis kohe meelde tulid.
March 13, 20214 yr Võtan ka siis sabast kinni.. Kõigepealt tooks esile selle, et pole Arendajat kes oleks serveri arendamisest huvitatud, nagu näha alguses kohe oli siis visatud on peale sama GM ning minu silmis pole sellega midagi tehtud alates 2019 aastast. Lisaks administratiivi võiks valida rohkem inimesi kes huvituks serveriga tegelemisest, Administraatorid võiksid ka saada mingil määral aidata serveri arendusele kaasa. Illegaalsed grupeeringud kellele on loodud nii lihtne tegevus võimalus, lähevad otsivad endale paar skeemi ja lähevad meisterdavad sentide eest endale mingid lelud ja hakkab mingisugune DM pihta. Pole mõeldud mängijate ideedele, neid on lubatud teostada erinevatel viisidel aga mitte midagi pole siiski rakendatud. Võtta rohkem mängijate soovidel põhinevaid funktsioone kasutusele. Erinevad töökohad, paljud töökohad on niisama mapi peal, sest neid ei grindita, luua nende kasutute tööde asemele mingeid erilisemaid ning teenivamaid töid. Edited March 13, 20214 yr by Rosecco
March 18, 20214 yr Sellest siin tüdineb ära, mingi vaatad igalepoole, kedagi pole. üks moment vaatad rekkabaasi kõik nühivad raha. Ja siis kui mingi üritus on siis kõik on oma selle irl sõbraga kuskil ääres tiksuvad seal /me tiksub õllepurgiga ja vahest rüüpab seda. 😄