March 9, 20214 yr Läksime ära kuna rekkafirma ei olnud enam jätkusuutlik, rekkad maksid 4x rohkem kui alguses ja no 4 töölisega annab neid rekkasid tagasi teenida. Alguses kui tavalise annetuspaketiga veel teenis midagi ja oli lootus, et ükspäev hakkab kasum ka sisse voolama siis järgmisel hetkel uute pakettidega see purunes, kuna keegi tahtis irl rikkaks saada ja tavalise paketiga enam suurt midagi juurde ei teeininud siis otsustasime pillid kotti panna. Edited March 9, 20214 yr by k6rvik
March 10, 20214 yr kuna eelmine postitus kustutati ära, ütlen uuesti atiim oli halb, ei võetud asja üldsegi tõsiselt also nagu näha hakatakse isegi foorumisse postitatud teksti pärast nutma ning postitusi kustutatakse täiesti suvalistel põhjustel. vaatame siis kaua see kommentaar siin püsib, enne kui keegi ennast jälle puudutatuna tunneb.
March 10, 20214 yr Siin käib järjest ühe kivi loopimine erinevatesse kapsaaedasse. Võib öelda, et lahmitakse niisama mingeid põhjuseid, aga eks igal lahmitul mõttel on kuskil see iva olemas. Prooviks siis kuidagi öeldut lahti mõtestada ja olukorrale mingit sorti ülevaade anda ning võimaluse korral lahendust pakkuda. Otseselt sellist "suurt põhjust" on mõttetu otsida, seda lihtsalt pole. Hetkel on kõik väikesed asjad kokku kuhjunud nagu tilgad karikasse. Keegi kurdab, et administratiiv on halb ja nende pärast lõpetati mängimine. Praegu jääb arusaamatuks kuidas administratiiv on seotud sellega, et kas ma mängin või mitte? Mängid ju ikkagi sellepärast, et endal oleks lõbus ja saaks igapäevasest argipäevast end välja lülitada ja auru välja lasta. See kas administratiiv on pädev või mitte, see ei muuda grammivõrdki minu mängukogemust, sest minu kui mängija asi on vaid pöörduda nende poole kui mul on mure. Mingis mõttes tsiteerisin praegu Biggie juttu, näen, et inimene sama meelt nagu mina. Meeskonnale (Kenth ka) omalt poolt ütlen, et see on täiesti okei kui omavahel 100%liselt läbi ei saada. Väikesed erimeelsused ja nokkimised on täiesti normaalne. Toome kasvõi näite ettevõtete töötajate näol. Kui Mart ja Mari omavahel ei klapi ja päevas mõned korrad teineteist persse saadavad, siis see ei tähenda, et kuu lõpus Mart töölt ära läheb. Veel vähem hakkab ta ettevõtet ussitama, sest talle ei meeldi Mari. Sama kehtib teie puhul ehk kui näiteks omavahel ei saa läbi Pixel ja Abyssa (lihtsalt näited), siis miks peaks üks neist lahkuma ja siis hiljem maha tegema meeskonda koos serveriga, et kui halb ikka see kõik on. Administratiivi asi on kokku hoida ja olla eeskujuks eelkõige meile ehk mängijaskonnale. Väiesed lahkhelid võib (aga ei pea) lahendada omakeskis. Proovigem olla tolerantsed täiskasvanud ja juhtida kommuuni, mis on teile juhtimiseks antud. Mainitakse, et server vajab ilmtingimata arendamist. Kui nüüd mõelda, siis mis funktsioone Sa õigupoolest veel vajad või millest Sul puudus on? Isiklikult pole kordagi hetkel tundnud, et mingi teatud võimalus võiks veel olla. Siiani saanud kenasti hakkama kahe teadatuntud cmdiga - jah, ma mõtlen /me ja /do'd. Arendaja loomulikult võiks serveril eksisteerida, imelik, et peaks üldse sellist punkti mainima. Vältimaks neid praeguseid probleeme, kus arendaja on oma tehtud töö eest ülemakstud, siis rakendage tasustamist projektide põhiselt. Omanik ja Kenth saavad omavahel sõlmida kokkuleppe, et tasumine toimub peale igat devblogi. Sealt on näha mida on reaalselt arendatud ja muudetud ning vastavalt sellele on võimalik töötasu suurus genereerida. Mainitud käekäik hoiab ära tunnipõhise tasustamise ning välistab selle, et keegi arvab, et inimene ei tee oma palgale vastavat tööd. Serveri kolimine ei tohiks kindlasti olla isegi protsess mida kaaluda. Los Santos on just see nostalgia laks mille pärast paljud tuleksid veel proovima oma oskuseid. Kahtlemata kui kolida, siis kõigepealt nädal aega on selline kokaiini efekt, alguses väga hea olla, aga lahtudes muutub kõik veel hullemaks. Kolimisega hakkaksite raiskama mõttetult oma enda ressurssi, paneksite uuesti serveri mingiks ajaks lukku ja siis "taasavamine". See nagu katkine plaat. Uut mängijaskonda kasvatada on keeruline. Nagu eelnevalt mainitud, siis tõepoolest mäng on juba vana ning jääb uute mängude varju lihtsalt. Pigem panna rõhku sellele, et hoida olemasolevat mängijaskonda ning meelitada võimalusel veterane kohale. Üks esimesi asju mida mina tavaliselt teen kui foorumites jõlgun, ma vaatan koheselt grupeeringute alafoorumit. See on minu jaoks justkui A ja O. Kui grupeeringute alafoorumite all eksisteerib filtreerimata jama, siis see mõjub juba eemaletõukavalt. Kui serverisse tulin, siis oli hea vaadata kartelli ja venelaste sissekandeid, see tekitas elevust. Hetkel on ainult jäänud rallifännid ja gangsterid. Viimased postitavad üldse GTA V sissekandeid (tegelt tean, et olete suurepärasel tasemel oma roleplayga). Kui suudame grupeeringute alafoorumis taas elu sisse lüüa või filtreerida mõttetustest, siis annab see juba serverile kena pushi ja mängijaskond tõuseb. Proovin siin ise kaasa aidata. Grupeeringute alafoorumis rakendati ühes Eesti serveris head taktikat (äkki oli 31st state roleplay). Avaldust ennem üles ei lastud kui see polnud administratiivi käest läbi käinud koos lühikese ülevaatega kes/mis/kus. Näiteks kui Sinu grupp koosnes vaid Sinust ja Sinu lähedasest sõbrast, siis palun väga vabandust, aga see pole grupp ja avaldust läbi ei lastud. Kui oli eos aru saada, et inimene ei sobi veel gruppi juhtima, siis samuti ei lastud läbi. Nõrgematel soovitati esialgu liituda teiste puntidega ja tulevikus soovi korral uuesti proovida. Sellise taktika rakendamine tagab, et serveris figureerivad ainult kvaliteetset sisu tootvad grupeeringud. Raha ärge kartke serverisse lasta, see oleks justkui roleplay vundament. Raha abil saab inimene soetada omale mootorsõiduki, maja, jalgratta, firma, paadi jms ning need kõik aitavad roleplayle tohutult kaasa. Isegi kui minu pangakontol peaks olema 1 000 000 IG raha, siis see ei keela minul RPda puruvaest narkarit. Küll aga 0 IG raha keelab mul RPda rikast börsimaaklerit. See ei tähenda, et nüüd pumpaks mängijatele õhust ja armastusest raha kontole, vaid pigem seda, et lihtsustaks veel raha teenimist. Isiklikult peale tööpäeva ma ei viitsi tulla mängu, et siis raha farmida, et omale sõiduk osta punktist A punkti B liikumiseks. Aitäh Abyssa, et oled mu isiklik laenuhaldur. Foorumis on läbi käinud töötu abiraha, rakendage näiteks seda. Heameelega võtan iga mängutund 5000 niisama vastu. Ärge muutke raha teenimist harilikuks grinimiseks. Näiteks praegune sweeperi ring oli vist 600 dollarit? Teed tunnis mitu ringi, siis saad hea sissetuleku tõepoolest. See mitu tundi sõitmist viib motivatsiooni jälle täiesti alla. Sama nagu Runescapes Sa ei viitsinud nädal aega järjest slayerit teha. Rakendage süsteem, et ma teen ühe sweeperi ringi või viskan ühe auto droppi, aga saan selle eest näiteks 5x kõrgemat tasu kui praegu. See tähendab viis korda vähem grindimist ja viis korda rohkem võimalust omale meelepärast roleplayd teha. Kokkuvõtteks märksõnadega: Teiste silmis pindu näed, enda silmis palki mitte ; meeskond pole süüdi ; lahkhelid on okei ; arendamine pole must be ; grupeeringute alafoorum korda ; raha teenimine lihtsamaks. Edited March 10, 20214 yr by Nuki
March 11, 20214 yr arendamine suht must be kui 10+ inimest intis lööb terve serveri kokku meeskond ei tööta kui meeskonna liige on seal enda elu lihtsustamiseks ja abusemiseks ülejäänud nõus
March 11, 20214 yr 11 minutes ago, marcus orgitalt said: arendamine suht must be kui 10+ inimest intis lööb terve serveri kokku Caupo - "Minu jaoks on see part-time job ja igapäevane üks suur probleem ja peavalu, kus ma täidan erinevaid rolle nagu näiteks: kliendiga suhtleja, projektijuht, projekti analüütik, arendaja, projekti arhitekt ja serverite administraator."
March 13, 20214 yr Author SA:MP vModeraator Nonii, igasugu mõtteid on siia ajaga nüüd korralikult kogunenud, küllalt rohkem aga probleeme kui lahendusi. Siinkohal teekski teemamuutuse ja ootaks teilt nüüd lahendusi probleemidele millest olete kirjutanud. Vinguda oskame me kõik muidugi aga oleks vägev näha kui osatakse oma vingumisele ise lahendus leida ja välja pakkuda. edit: Niisama tühikargajatel palun mitte sõna võtta, kui sa tõesti enam ei näe mingit lootust ja oled GTA 5'le üle kolinud siis edu ja kõike head sulle, kuid ära tule siia rikkuma seda nende jaoks keda huvitab.
March 13, 20214 yr On 3/8/2021 at 5:57 PM, lil ez said: On näha, et server on mängijate poolest jälle vaikseks jäänud, siinkohal uurikski mängijaskonnalt, et mis oli Sinu põhjus, et mitte enam IG tulla, olgu see siis tegevusepuudus vms, jagage oma mõtteid. https://streamable.com/lboh38 see oli p2ris lahe
March 13, 20214 yr Author SA:MP vModeraator 1 minute ago, orav said: https://streamable.com/lboh38 see oli p2ris lahe Kui see on põhjus miks mängimise lõpetasid siis palju õnne sulle, nii palju kui sind speciti siis peale Troll RP sealt midagi ei tulnud, said ka mitu korda karistada.