March 9, 20214 yr SA:MP sAdministraator Ma pole mitte kedagi vittu saatnud, väike poiss 🙂 Sa kasva suureks esiteks ning ürita olla nagu mees mitte väike laps, kes iga asja peale solvub. Ma võin veel rääkima jäädagi, kuidas sinu IG villa tuli 300-400k'ga while teised pidid villade eest maksma miljoneid, seega pane oma suu kinni ja ära võta sõna.
March 9, 20214 yr Omanik Tükk aega tagasi kaotati ära linnavalitsusest ehituslubade süsteem, mis asendati välimapinguga kus iga objekt maksis teatud summa. Ostsin omale maja asukohta kus mapingut polnud? Damn right i did. Mappisin sinna omale maja? Hell yeah. Päev enne kui ma lahkusin tuldi kaebama nii mulle kui @k0rk4ile et abyssa pidavat saatma ES'is mängijaid vittu, sellest pidime sinuga rääkima järgmisel päeval, aga ma suutsin enne quiti panna. Kui terve juhtkond koos omanikuga võtab stance üks hetk, et aa, Kenth ei peaks üldse haldaja olema, vaid arendaja, siis ma täitsin teie soovi lihtsalt, ütlesin juba ammu ära et tagasi ma enam ei tule ja arendada võin tunnitööna. Tahad rääkida minu 300-400k'ga villast, aga palun, pärast teie esimest whine et kenth apowerdab, müüsin ma admincmd'ga 1.5m eest rekkasid stocki ja firma soovitasin kohe @lil ezil ära osta. Kui te tahate mind tembeldada mingiks pugejaks või mdea milleks, siis palun, aga ärge lootke, et ma seda sitta pikali maas vastu võtan.
March 9, 20214 yr Miks süüdistada juhtkonda playercounti vähemuses? Olen seda sama jama näinud aastaid, isegi kümend aastat. Playerid ise valivad kas mängivad või mitte, seda ei otsusta juhtkond. Ainuke asi mis mina näen on probleemid, kui need jäetakse lahendamata, siis see võib mõjutada playercounti. Probleemi all mõtlen, ükskõik mida mis tekitab playeritele ebamugavust. Küsiks mis on serveris päris probleem? Mis see on. Kas üldse on? Ausalt pole mõtet vaielda. Minu arvates samp pole enam jätkusuudlik ja peame kokkuhoidma seda väikest kommuuni.
March 9, 20214 yr mõtlesin et kirjutan et juhtkond ja niisama otsustajad(peaadminid) ei tohiks rollimängust kaasa võtta sest siis ilmselgelt pole asjad erapooletud, aga kui nüüd seda värki siin läbi loen siis isiklikult ei laseks sellistel isegi adminstraatori kohal olla //a also jh need serveri crashid ei ole sampi poolne ja client side crashid on ka mängijate poolt põhjustatud Edited March 9, 20214 yr by marcus orgitalt
March 9, 20214 yr kuna asjad ära kustati siis tundub et ikka ei taheta teada miks mängijad mängimise ära lõpetasid :DDDDDDDDDD