Jump to content

Featured Replies

• SA:MP sAdministraator

Ma hetkel ei mõista mis vigadest sa räägid? Kas viga oli see, et sa läksid koos Veterani ja Rivoga meeskonnast ära ning koos teiega läks ka teie grupeeringu liikmed v? Sa tuled mulle väitma, et me peaks hoidma sinusuguseid admintiimis, kes kasutavad õiguseid ära v? Jah, oleme kursis, et playercount on väike, sest teie sabarakud läksid teie järel samamoodi ning nüüd ära tule mulle rääkima erapooletusest, kui te ise samamoodi just nendele vendadele surute oma mõttemaailma, maailmavaadet ja arvamust peale. 

Samuti ma ei saa aru, keda sa pepupoisiks tembeldad hetkel? Ainsad pugejad olid administratiivtiimis Kenth ja Veteran, kes pugesid omanikule külje alla, et talt saada serverivälist raha 😄 Jah, korka oli loll ja sai ise ka aru sellest lõpuks. 

Õiguseid kasutavad kõik ära, vahe on selles kes saab selle eest karistada ja kes mitte. Administratiivis tuleb hoida isikuid, kes mõtlevad serveri tuleviku ja heaolu peale, mitte neid kes "on kaua olnud" ja ei oska midagi peale teiste vigade otsimise/serveris funnimise teha.

Sul on olematu gratitude nende vastu, kes on reaalselt avamisest saadik enda aega pühendanud, mängijatele igat pidi vastu tulnud, teinud kõike eesti samp maastiku mitte snj'ti ega enda funi pärast. Lahkusin vabatahtlikult, sest tahtsin näha kuidas te omapäi hakkama saate ja nagu tuleb välja, ei saagi.

Ning jah quitisime kolmekesi ning võtsime ka enda "pepupoisid" kaasa, kuid te eelistate opositsioonist atiimis tühja serverit.

Kuule, palun ära nüüd ennast nii tähtsaks ka tee, et sa oled teinud kõike eesti samp maastiku jaoks :D:D:D Räägib vend, kes ostis kiipuselt 5x unbane 20 euri eest, sitaks kõva vend oled sina rääkima eesti samp maastiku tegemise jaoks 😄

13 minutes ago, abyssa said:

Kuule, palun ära nüüd ennast nii tähtsaks ka tee, et sa oled teinud kõike eesti samp maastiku jaoks :D:D:D Räägib vend, kes ostis kiipuselt 5x unbane 20 euri eest, sitaks kõva vend oled sina rääkima eesti samp maastiku tegemise jaoks 😄

Tra endal ei ole hale 11-aastase lapse tegude üle arutlema hakata v

arvasin et sul on ikka peas kõik korras

E/ best of luck edaspidiseks, lollidele loogikat ei õpeta.

minge rpge npc'dega edasi.

Edited by Maxxx

olen nõus sellega, et pixel tegi tõesti head roleplayd kui ajas koos veteraniga seda rekkafirmat. tegite ka häid evente ning üritasite inimesi serveris mängimas hoida, tubli.

aga asi millest ma aru ei saa on see, et miks igakord kui teile veteranile ja pixlile midagi ei sobinud, siis oli kohe whine ja pill lahti? nagu te suudate seni olla väga normaalsed, kuniks te saate oma tahtmise. nii kui mingi asi ei käi teile meeltmööda siis jama lahti.

awarnidest niipalju, et vahe on apowerdamisel ja apowerdamisel. go ahead pane omale elusid kui teed niisama hoodis rpd. sa paned endal mid-shootout 4 elu pealt 100 peale ning arvad, et see pole awarni väärt? okey bro

• SA:MP Haldaja

ise olen ka proovinud mangida, afa see lamp dm mis grupeeringute vahel kaib ei tomba

jh voib olla neid hoiab serveris kes osa sellest votavad aga tehke neile see omastamise asi ara juba, et nad ei peaks seda keset linna massiliselt tegema

19 hours ago, lil ez said:

Poisid, võiks vähemalt siin teema all tõsiselt kaasa rääkida, justits, tean, et sul oli ka plaan üleval hoida aga kadus kiirelt. Hakkan troll kommentaare kustutama ja warnima.

traa miks ära kustutasid jumala hea kommentaar oli

tglt jah tahtsin vahepeal aidata aga eriti ei viitsi tegeleda kui juhtkond ei saa juba omavahel läbi ja mingi draama seal käib

ja tahtsin sampi mängida et seda vana tunnet jälle saada 😞 kahjuks aga olen vanaks jäänud ning liigun uutematele gta'dele

ig polnud ka midagi teha enam sest bratva pani kinni ja rohkem gruppe polnud, lspd oli ka noob (no offence)

eestis community nii väike seega ei usu et siit midagi väga loota on. samp on tore kui igapäevaselt vähemalt 60inimest ig käib aga we're far from it. ja kuna see töötab nagu network effect siis kui praegu täiesti nullis on siis ei viitsi keegi ig ka tulla ja seda numbrit üles ajada

aga i wish u luck

edit: janoh nagu näha siis juhtkonna vaidlused käivad siin avalikult edasi

Edited by jusTITS

• Omanik
5 hours ago, abyssa said:

Ma hetkel ei mõista mis vigadest sa räägid? Kas viga oli see, et sa läksid koos Veterani ja Rivoga meeskonnast ära ning koos teiega läks ka teie grupeeringu liikmed v? Sa tuled mulle väitma, et me peaks hoidma sinusuguseid admintiimis, kes kasutavad õiguseid ära v? Jah, oleme kursis, et playercount on väike, sest teie sabarakud läksid teie järel samamoodi ning nüüd ära tule mulle rääkima erapooletusest, kui te ise samamoodi just nendele vendadele surute oma mõttemaailma, maailmavaadet ja arvamust peale. 

Samuti ma ei saa aru, keda sa pepupoisiks tembeldad hetkel? Ainsad pugejad olid administratiivtiimis Kenth ja Veteran, kes pugesid omanikule külje alla, et talt saada serverivälist raha 😄 Jah, korka oli loll ja sai ise ka aru sellest lõpuks. 

Uhm wat bro? Ma olin ainus kes üritas ära hoida serverivälise raha minemist mängijate taskusse k0rk'i arvelt ja nüüd olen ma järsku pugeja we? Ainsad apowerdatud asjad olid mul kaks annetajamasinat, mis olid ka punnide eest ostetud, mis mul juba Caupo ajast arvel olid. Tahad mängijate ees paska ajada, siis palun...

Põhjus siis teistele mängijatele ka miks ma lahkusin:

Nonii, lugesin teie diskusiooni läbi siis seal juhtkonna chatis, võtame siis asjad ette.

Annetused

Annetamine on mängijate toetus serverile, me ei maksa 20% tulumaksu EV'gile et asju müüa, see mida nad boonuspunktidega teevad on nende teha. Ei raatsi omale paketti soetada, siis müügu need foorumis maha ja mõni tark mees ostab 3k each ja teeb selle paketi ajaga omale selle summa 10x tagasi.

Tööjaotuses on täpselt välja toodud, et Administraatoritel boonuste üle sõnaõigust ei ole, teie soovitusel lisasime me plantinumi enam-vähem samade boonustega mis te pakkusite, mis te tõesti arvate, et me anname 20euriga paketi millega teenib IG gridides 40k tunnis w?

Ainsad boonused mille hinnad tõusid olid "Karakteri nimevahetus & Hitmarkeri effekt" sedagi ideede teema soovitusel.

Annetusmasinaid on serveris tavamängijatel 14 tükki täpselt, pooltel on (võttes arvesse foorumis olevat annetuspunktide hinda) 600k eest infud ja cheetahid perse all ja te tahate neid tasuta hakata jagama, andke minna, pange veel IG raha ka boonuspakettide all 2milli peale ja kellelgi pole vaja pärast esimest kuud seda boonuspaketti soetada enam. Saavad 1'mese kuuga oma cheetahid, maddogi villad kätte ja mänguisu kadunud. Aa oih, maddog osteti serveripoolse raha eest ära juba...

Haldajad

Tööjaotuse teema on olnud serveri avamisest saati üleval, sai räägitud ka @must.pngk0rk4'iga et @punane.pngabyssa jääb peaadminiks ja tegeleb pmts omaniku töökohustustega, välja arvatud asjad mis on toodud halduse all välja. Enamus ajast olen põhiliselt pidanud olema mina, kuid ka @must.pngk0rk4 suuvooder Adminite/Mängijate ja Peaadministraatori vahel, suunama ise manuaalselt asju edasi neile, sest nii mängijatele kui ka Mr. Administraatoritele ei jõua kohale et meie tegelikult ei tegele nende asjadega. Korra olen ka määranud awarni, kuna Peaadministraator oli ise seal situatsioonis olnud ja see teie omavaheline kiskumine ajas juba meil mõlemal @must.pngk0rk4'iga sita keema.

Kenth'i Roll Meeskonnas

Tahate mind minema? Fine. Mul ka kopp ees asjade kontrollimisest ja suunamisest. Las @sinine.pngVETERAN istub @must.pngk0rk4'ile edasi pähe nagu ta ise kuulutanud on poolele meeskonnale ja serverile k0rki seljataga ning ostab talt seejärel 10'nete miljonite serverivälise raha eest relvi mis on milliga müügis aga mille valmistamine maksab heal juhul 75k. Ja persepugedes nagu ta aastaid on teinud saab ta k0rk'ilt annetuspakette ka veel millest k0rk peab omast taskust 70% nüüd välja taguma. Andke minna... Peaadministraator pidi mängijaid vittu saatma, aga las saadab, nahka mind kotib, las k0rk läheb - sööb normaalsed vennad administraatori kohalt välja ( @sinine.pngOrange ) - nagu veteran IG achatis kuulutas ja las teised olla siis koos mängijatega "kadedad" et härral on 20milli serverivälise raha eest vara ostetud. Iga asjaga tahate aina vara serverisse juurde tuua ilma väljavoolu kontrollimata, räägite suure suuga "big picturest" kui te teete ideid mis serveri kuu ajaga välja suretavad kui igale asjale sellised sissetulekud määrata. Seda on käinud @must.pngk0rk4 mulle mitu korda ise mainimas et kas seda ja seda ja seda teist ära ei peaks vetoma v, et te tahate iga asjaga raha serverisse aina kiiremini ja rohkem sisse tuua.

Suure suuga räägivad siin teatud vennad, et Kenth omale vara apowerdanud, ainukene "raha" mida ma omale IG pannud olen on kasiino esimesel avamisel 1.5m, seegi oli k0rkiga kooskõlastatud. Annetuspunne on mul 5000 olnud alates sellest ajast kui ma Caupo aeg SNJti tulin, need ma võisin samuti omale alles jätta avamisel k0rki enda sõnul, seega Annetusmasinaid ärge kavatsegegi sinna arvestama hakata. Linnavalitsuse tahtsite te ise ära kaotada mis kontrollis millist mapingut hoonetele saab teha, seega jah, ma tõstsin omale 250k'se maja kohta kus maja ei olnud, mappisin sinna maja, maksin välimapingu eest ning panin selle peale ning tõstsin hoone hinda. Endapoolt ekraani vaadates olen ma 1 isik 5'ljast kes ei ole apoweriga omale vara saanud ning teiepoolse whine tagajärjel isegi oma legit vara müüki panin ja lilezil ära lasin osta.

Andke minna, minge ajage ka keelt kõrva saate ka omale paar asja ja suretage see server välja, avamisel lootsin et @punane.pngabyssa suudab korda majas hoida ja k0rk'il ka silma peal hoida ja rääkida kui midagi üle käte läheb, kuna @must.pngk0rk4 pidi kõrvalt õppima kuna tal enne snjti 0 kogemust kommuuni juhtimises, aga palun, las juhib, saate iga õhtu pärast 3mandat koksi vb tasuta asju ka ja paarikümne milli eest pähe määrida talle midagi.

Vb nüüd ei viitsi keegi rahalogisid ka kontrollida V.A @sinine.pngOrange ja enne teda Keven kes veteranile kingitud ja siis teiselpoolt juba "testimiseks antud" mille ja adminpoweriga hoonetest müüdud summasid avastaks ja eemaldaks. Votege juba siis määraraha ja määrainv cmd ka adminitele, siis pole skeeme üldse vaja otsida.

Ise sa ütlesid, kuidas sa korkalt olid küsinud mille, et saaksid esimese kasiino eventi ajal seal mängida, pole mingit paska ajanud, bro.

• Omanik

1.3m millest jäi üle 300k ning mis läks serverist välja. Oma kasuks pole ma mingit vara omale pannud, antud summa oli samuti üritamaks serverist raha välja viia, aga kahjuks läks teistpidi värk ja 1m tuli juurde. Aga kui peaadministraator mängijaid vittu saadab ES'is, siis pole imestada miks nad enam mängida ei viitsi. 😕

Guest
This topic is now closed to further replies.