March 8, 20214 yr prolly mõjutas seda mängijaskonda see, et pool servut jooksis bratvaga minema, ning paljud joinivadki siis, kui vaatavad, et teised ka ig on jnejne, pmst kui on inimesi sees, tuleb juurdegi, 3 inimesega ei näe keegi mõtet joinida tihtipeale
March 8, 20214 yr Mängijaskonda ei kaasata mitte kuskile, parimad ideed võiksid siiski minna mängijatevahel polli vms, ning reaalselt võiks suuremaid uuendusi teha kah, hetkel on 7 ideed mis on otsust ootamas/tegemisel/arutelus. Oleks ammu juba ära arutatud mängijate endi vahel kui teil seal juhtkonnas 4 inimese vahel. Server oli ükspäev mitu tundi lukus, mitte kuskil infot ei ole mis toimub,millal avatakse? mis toimub, raske panna foorumisse teadaanne? Teete ise seda nn "grindimist" maha, eriti just juhtkond, mõtlen siis näiteks ingame raha suhtes. Tulevad laused nagu "A mis see raha sulle annab, saab ju ilma rahata ka RP-da", tõesti saab, kuid on ka mängijaid kes reaalselt tahaksidki raha grindida näiteks mõne sportauto/mansioni vms jaoks. Ja no nagu me kõik teame, on reaalselt mängus SIIAMAANI ainult üks tasuv töö..miks? Juhtkond peaks just sellejaoks kõik tegema, et mängijad serveris oleksid mitte ei passiks foorumis. Tehti autovargasüsteem natuke rohkem tulutoovamaks, järgmine päev pandi kinni taksopark.. jällegi, üksi ei viitsi keegi sul neid autosi droppida ilma taksopargita, ehk siis jõuame tagasi selle ühe ainsa töö juurde. Foorumist siis niipalju, et shoutboxis päevast päeva mingi pasa ajamine käib, reaalselt pasa tootmine. Kõik üritavad väga naljakad olla seal koguaeg, aga tuleb uus mängija sul foorumisse, esimene asi mis talle ette jääb on shoutbox ja näeb mis sitta siin toodetakse, ükspäev alles oli näha et isegi juhtkond ise tegi mingit venda choppy vms iganes maha. Postitasid ta youtube/discord jne linke, ja vend kadus. Aga noh sellele vennale kes teda maha tegi ei julge ju keegi midagi öelda/teha sest ta on nii lahe! Hoopis promoti moderaatoriks.
March 8, 20214 yr Mängjad tulevad lootuses, et toimub mingi rp ja tulevad sisse, siis avastavad kõik on tühi ja tegevust pole, siis see viib motivatsiooni alla. Lisaks sampis pole värskust. Kõik on sama ja isegi GM ei muuda värskemaks. Lisaks 0rr'id iga kord mängja peab ennast üles ehitama võtab mis võib võtta motivatsiooni. Sellised RP evente soovitaks ka, kunagi sai tehtud bussi röövimisi, panga röövimisi ja need töötasid see tõi mängjaid juurde.
March 8, 20214 yr Author SA:MP vModeraator Tänan kõiki vastuste eest, võtan kõik öeldu siin juhtkonnaga arutlusele seega pange samas vaimus edasi, austan kõiki kes leiavad selle aja, et siia mõtted kirja panna.
March 8, 20214 yr Author SA:MP vModeraator Poisid, võiks vähemalt siin teema all tõsiselt kaasa rääkida, justits, tean, et sul oli ka plaan üleval hoida aga kadus kiirelt. Hakkan troll kommentaare kustutama ja warnima.
March 8, 20214 yr Atiim aeti liiga suureks, oletame et on hea päev ja 20 inimest sees siis umbes 15 neist on atiimis.
March 8, 20214 yr Natukene hilja pole mõtlema hakata mehed? 😄 Hoidsime veteraniga seda pulli siin 3 nädalat üleval, playercount hakkas langema, tegime üritusi, tuli rahvas sisse, iga fucking õhtu me pigistasime mängijaid ig, andsime neile tegevust, RP'd, kõike. Iga kord kui suutsime 30+ inimest IG ajada pani serveri kokku. OOC eventi korraldades crashis iga mängija minutis vähemalt 2 korda, samalajal meie armastatud kenth lasi miniguniga admineid ja itsitas teamspeakis. Bratva kollektiiv oli 10 teie mängijaskonnast, mängijaid tahtlikult serverist välja süües ei jõuagi te kuhugile. Teie armastatud Teamspeaki "buddy'd" olid siin selleks, et teiste mängijate lõbu ära rikkuda, teie enda ninaees tapeti serverit ilma et te sellest isegi aru saaks. Kahju et omanikule on nii lihtne külje alla pugeda, kahju, et juhtkond kedagi ei kuula ning serverile pühendumise asemel tegeletakse tavamängijate tagant nussimisega, endal nalja nabani. Kardinate taga on täielik filth, mida tavamängija silm isegi uskuda ei suudaks. Serveri suremise taga on juhtkond, mitte arendaja, mitte moderaatorid... juhtkond. Edited March 8, 20214 yr by Maxxx
March 8, 20214 yr Juhtkond - Välja vahetada, pole mõtet inactive /juhtkonda/ hoida kes reaalselt ei anna mingisugust pühendust serveri jaoks, vaid annavad endast maksimumi et kiiresti asi välja suretada. - täiesti välja vahetada, panna need pukki kes reaalselt viitsivad mänguserveri üles ehitamisel vaeva näha. Arendaja - Serveril pole tulevikku, kui omanik pole scripter/arendaja kes teeb enda jaoks seda asja ning üritab pakkuda mängijatele võimalust mängida antud mänguserveris, samal ajal teenides mingisugust taskuraha endale selle asja üleval hoidmise eest. Majandus - Täiesti perses omadega, alustades sõidukite hindadest, lõpetades relvade hindadega, tööd jms. Edited March 9, 20214 yr by VETERAN
March 9, 20214 yr SA:MP sAdministraator 10 hours ago, VETERAN said: Arendaja - Serveril pole tulevikku, kui omanik pole scripter/arendaja kes teeb enda jaoks seda asja ning üritab pakkuda mängijatele võimalust mängida antud mänguserveris, samal ajal teenides mingisugust taskuraha endale selle asja üleval hoidmise eest. Nõustun täielikult selle väitega. Kui kellelegi on jäänud arusaamatuks, miks meil pole otseselt scripterit või miks Kenth ära läks, siis põhjus on lihtne - annetuspunktid. Kui server avati, olid paketid sellised nagu nad olid. Mingi aeg tuli juhtkonda üles poll diamond paketist, mille hinnaks pidi tulema siis 25 euri. See poll läks läbi ning Kenth hakkas selle kallal töötama. Kuigi annetuspunktid jne on haldajate ehk k0rk4 ja too aeg Kenthi teema, siis ma ei tea, mida nad kokku leppisid aga mina ning terve(?) juhtkond ei teadnud midagi sellest, et mis summa eest siis lõpuks neid eraldi seisvaid boonuseid ja pakette müüakse. Anyways tulid uued paketid välja ning ka eraldi seisvad boonused ning kuna mina isiklikult polnud tihe külastaja annetamise UCP all, sain paar päeva peale nende releasi teada, et hinnad on pakettidel ja boonustel rõvedalt kõrgel (hitmarker 25ap to 75ap???? jne). Parandage mind, kui eksin, aga minu arusaamiste järgi toetab inimene serverit suurema tõenäosusega, kui annetuspaketi hind on 160 eap mitte 225 eap. Ühesõnaga, nende Kenthi poolt enamjaolt tõstetud hindade tõus tähendas seda, et annetusi ei tulnud enam serverisse sisse, mida ma sain ka omanikult ainult sellepärast teada, et ma ise küsisin. Igatahes oli meil üks õhtu juhtkonna chatis vestlus nende kõrgenenud hindade puhul, Kenthi muidugi polnud, sest ta oli saunas nagu alati. Järgmine hommik ta oli läbi lugenud selle teksti ning lahkunud arendaja kohalt... Arvatavasti siis sellepärast, et otsustasime langetada annetusboonuste hinda (pakette pole siiani veel langetanud, kuid on plaanis), mis reaalselt pikemas perspektiivis on jätkusuutlikum nii omanikule serveri ülalhoidmiseks kui ka arendajale maksmiseks aga mulle tundub, et Kenth sellest aru ei saanud. Nüüd jõuame siia, kus te suur enamus räägite, et me võiksime kolida LS'st ära. Okei, ma olen isegi nõus sellega ning meie kui adminite ja ülejäänud meeskonna jaoks pole probleem erinevate majade, grupeeringute, autode jne ületõstmine kuhugi teise kohta (üks küsimus oleks siiski see, et kui inimene on soetanud endale mingi maja 500-600k eest, siis millise hoone ta peaks kuskil rc's või kus iganes saama, et see oleks võrdväärne selle summaga? samuti ka erinevad firmad, suured ööklubid jnejne). Küll aga tekib suur küsimus arenduste kohta ning see on hetkel põhiprobleem. Selle all pean silmas seda, et erinevate süsteemide ümbertõstmine- ja tegemine. Alustades tavalistest töödest (kaubavedaja jne) lõpetades lihtlabase kalastamisega. Nagu ma just rääkisin, siis otsest arendajat meil pole, meil on Kenth, kes teeb seda tööd tunnitasuga. Siit järgneb järgmine probleem - kuna mängijaid on vähe, annetusi tuleb minimaalselt (praegu pigem üldse mitte), siis väga raske on oma taskust maksta mitmekümneid eure, et hoida serverit püsti ja maksta ka veel arendajale. See kõik viib lõpuks selleni välja, mida ma postituse alguses quotesin ja see on väga valid point. Ilma omanikust arendajata nagu selleks oli Caupo, on hetkese seisuga meil väga raske hakkama saada, nii väga kui meie juhtkond seda serverit üleval ei tahaks hoida. Ja lõpetuseks nendele vendadele, kes inisevad juhtkonna kallal - enamus admineid on siit päris algusest (kenthi ja korka valitud, nagu ka mina), juurde olen võtnud mina lil ezi ja matuuu ning hetkene juhtkond saab omavahel normaalselt läbi (peale seda, kui Veteran omaniku poolt kicki sai). Minu silmis on allesjäänud adminid ausad, NAD EI POE KELLELEGI PERSE, nad julgevad välja öelda oma arvamuse ning nad on erapooletud. Miks ma peaks vahetama välja juhtkonna, kes pole silma jäänud mingite debiilsustega või suuremate rikkumistega? Kas te reaalselt tahate näha Pixelit juhtkonnas, kes suutis kahe nädalaga saada kaks awarni ning kes arvab, et tal on kõiges õigus ja ei suuda vait olla (v.a siis suudab vait olla, kui temalt küsitakse /a chatis, et miks ta shootouti ajal omale elusid määrab; vabandusega, et ta kiri on väikene, ta ei loe achati ehk tehke omad järeldused sellest vennast).
March 9, 20214 yr Ei tea jah mis coincidence see küll olla võis, et ühe otsusega playercount -20 droppis. Te saate aru aga ei taha aru saada, te olete liiga stubborn et pühendada ennast serveri mitte oma pepupoiste heaoluks. kui teil oleks "ausad ja erapooletud adminid" siis ehk ei näitaks playercount ümmargust nulli. Enne kui te enda vigu endale ei tunnista võite jäädagi ootama, kuniks omanikul kops üle maksa on ja kommuuni maha müüb. Pange paar mode juurde ehk saate +2 playerit Pixel[V]: Kas orange sai awarni? Kenth[H]: Jah, sa ka. Pixel[V]: Mille eest? Kenth[H]: Orange ütles et sa nrp drivesid ja solvasid administraatorit Pixel[V]: What? Las näitab proofi Kenth[H]: sAdmin ei vaja proofi kEs sUuTiS kAhE nÄdAlAgA sAaDa 2 aWaRnI Edited March 9, 20214 yr by Maxxx