Posted March 8, 20214 yr SA:MP vModeraator On näha, et server on mängijate poolest jälle vaikseks jäänud, siinkohal uurikski mängijaskonnalt, et mis oli Sinu põhjus, et mitte enam IG tulla, olgu see siis tegevusepuudus vms, jagage oma mõtteid.
March 8, 20214 yr Isiklikult arvan, et autode hindasid võiks ka veits madalamaks lasta, praegu on ikka ulme summad. Pole nii palju mängijaid, et serveri majandus vms peaks sellepärast kannatama, kui hindu alandada. Ja ilmselt keegi ei viitsi seda raha grindida, võib-olla minu seisukoht ainult. Tegevusetus on, võiks mingeid evente rohkem korraldada. Näiteks tooksin eilse race, mis tõi kohe 20+ mängijat.
March 8, 20214 yr Author SA:MP vModeraator 1 minute ago, Ennnu. said: Isiklikult arvan, et autode hindasid võiks ka veits madalamaks lasta, praegu on ikka ulme summad. Pole nii palju mängijaid, et serveri majandus vms peaks sellepärast kannatama, kui hindu alandada. Ja ilmselt keegi ei viitsi seda raha grindida, võib-olla minu seisukoht ainult. Tegevusetus on, võiks mingeid evente rohkem korraldada. Näiteks tooksin eilse race, mis tõi kohe 20+ mängijat. Tõsi, aastal 2021 ei hakka keegi tegema sellist rahafarmi mida on aastaid varem tehtud, siiski tuleks hoida asja nii, et iga teine ei sõidaks sportautoga ringi. Hetkel oli ka nii, et varasemad mängijad said algul kätte suured rahad, 1GH võrdus 15 000$'ga, seega uutel mängijatel või neil kes eelmine SNJ ei mänginud, oli alguseks vaid 50K. Tulles eventite juurde siis jah, mõte hea ja ralli oli ka väga hästi teostatud, kuid siinkohal olekski pigem nii, et kui tuua näiteks autode hindasid alla siis kaotaks eventitelt saadud raha vms mõtte minu arust, evente tuleks imo ka turundada SNJ facebooki lehel kus on 1.1K like, shareda pilte jne.
March 8, 20214 yr samp on surnud, meie oleme vanaks jäänud, uusi mängijaid ei ole. kes tahab rpd mängida, mängib gtaV, me oleme lihtsalt need taunud, kes üritavad hammastega kinni hoida, et samp ikka elus oleks. mitte ainult eesti RP ei ole surnud vaid üleüldse samp on surnud, tulevad uued ja paremad mängud. kui foorumis juba näed, et serveris on vaid 4 inimest, siis polegi mõttet IG tulla, parem vaatan porri ja lähen magama Edited March 8, 20214 yr by Charlie
March 8, 20214 yr Author SA:MP vModeraator 4 minutes ago, Charlie said: samp on surnud, meie oleme vanaks jäänud, uusi mängijaid ei ole. kes tahab rpd mängida, mängib gtaV, me oleme lihtsalt need taunud, kes üritavad hammastega kinni hoida, et samp ikka elus oleks. mitte ainult eesti RP ei ole surnud vaid üleüldse samp on surnud, tulevad uued ja paremad mängud. kui foorumis juba näed, et serveris on vaid 4 inimest, siis polegi mõttet IG tulla, parem vaatan porri ja lähen magama Igaühele ei istu päris gtaV ka, isegi proovinud ja no pole see õige. Server sai hetkel sellepärast reaalselt avatud, et Kenthi ja k0rk4 PM'id olid flooded, et tahetakse serverit lahti ja paljud käivad ikkagi foorumis luusimas mis toimub, tõsi, samp ei ole enam see ja ei hakka kunagi olema aga peab ju mingi põhjus olema miks mõned nädalat tagasi oli serveris pea 60 inimest, kas tõesti sai siis isu nii kiiresti täis või on mõni muu põhjus.
March 8, 20214 yr server ju trolle täis lähed IC ja tavaliselt kohe saad kuuli politseinikud ei aita vaid hoopis tulistavad sind adminid panevad need ajaili kes reegliterikkujatest teada annavad ja naeravad kah teiste õnnetuste üle see pole ju üldse normaalne ega mängijasõbralik jah mitu trolli läksid ära aga mitmed jäid vaatad et server tühi lähed rpma rahulikult aga siis kohe platsis ka need pidevad nrpjad mulle tundub et nende eesmärk ongi teistele halba tuju tekitada nii ju ei saa. Olen muidu idee poolt.
March 8, 20214 yr 1 hour ago, Ennnu. said: Isiklikult arvan, et autode hindasid võiks ka veits madalamaks lasta, praegu on ikka ulme summad. Pole nii palju mängijaid, et serveri majandus vms peaks sellepärast kannatama, kui hindu alandada. Ja ilmselt keegi ei viitsi seda raha grindida, võib-olla minu seisukoht ainult. Tegevusetus on, võiks mingeid evente rohkem korraldada. Näiteks tooksin eilse race, mis tõi kohe 20+ mängijat. Evente ei saa korraldada üle öö, kuid jah evente võiks tõesti olla. Race evente korraldamised ja see võtab ka natukene aega. Aga ei saa olla kinni ainult race eventides kinni, inimesed võiks tuua ideid rohkem ja julgemalt välja midagi mida nad soovivad ning tahaksid teha või mida võiks asjadel muuta kuni normaalsuse piires, juhtkond võtab selle arutamisse ning kindlasti annab asju muuta ja teha aga inimesed pakuvad välja enamasti mingeid troll asju või mis iganes mida ei anna teha või mis on ülemõistuse. Autode süsteem tehti hea, et kui osta neid, siis järjest hind tõuseb ning võibolla on mõnel sõidukil hinnad natukene ulmelised kuid midagi väga ülemõistuse ei ole. Ongi tehtud see süsteem selleks, et inimesed ostaksid ja müüksid enda vahel ka sõidukeid, mitte ei ummistuks see /veh stocki plats ära. Lihtsalt hetkel oli asi ka selles, et need kes said enda vana kontoga lingitud, neil olid juba suuremad summad ja asjad olemas ning oli koheselt hea alustada aga uus mängija pidi hakkama mõtlema kohe kust leida raha, et osta asju ja muud sellist.
March 8, 20214 yr Ma ei olegi väitnud, et evente üleöö korraldada. Lihtsalt neid võiks rohkem olla, et playereid omavahel kokku tuua. Mdea, vaata playereid ja kui palju viitsivad raha grindida, et sellise summa eest autosid osta. 😊
March 8, 20214 yr Ma lihtsalt kirjutasin, et ei saa üleöö korraldada, kuna neid on tehtud ja tehakse ka veel. Aga võiks olla rohkem erinevaid evente, sest race viskaks täpselt samamoodi üle lõpuks. Jah see raha asi on kaheotsaga.