Jump to content

Featured Replies

Posted

RP testid, kas need on vajalikud tänapäeval? Eesti samp on kinda muutunud väiksemaks ja suht tagasihoidlikuks. Ainult vanad samp'i inimesed siin ma kahtlustan ja ma enam ei leia väga mõtet näiteks rp testidel. Kunagi oli sellel mõte, aga tänapäeval on teisiti. Lihtsalt sellel on ajaline kulu, ma ei tea kas see on ikka vajalik. Lisaks kui ongi mingi algaja juhtub tegema ja kukub läbi selle, siis tal oleks ka võimalus siia tulla või mingi veteran jääb selle taha kinni, lihtsalt ei viitsi/ei jaksa. Sampi tähendus on muutunud inimesed tulevad siia ilmselt nostalgia või mingi tuttavatega siia mängima. Võib tuua põhjuseks "trollid", aga ma ei leia, et nad oleks oht. Minu idee ongi selles, et rp test ära võtta või teha see väga lihtsaks näiteks pead ainult eluloo kirjutama, mis natuke lõbus. Enamus meist teab roleplay reegleid ja tähendus, miks peame seda tegema korduvalt ja korduvalt. 

Mul ei pruugi olla kõigis asjades õigus, seega teie arvamus on oodatud. 

Madalam sisenemisbarjäär tooks kindlasti rohkem mängijaid. Ja enamasti on admin ka servus kellele kahtlastest asjadest teavitada. Poolt!

RP test võtab aega 4 minutit kui sa tead, kuidas asjad käivad. 

hea idee, alates 2018/2019 on mängijaskond enamjaolt sama olnud, pole mingit rp testi vaja

meeskond ka piisavalt suur, et uutel mängijatel silma peal hoida

Kui mõelda, siis tõepoolest see RP test ei pruugi olla enam asjakohane. Sellegipoolest, ei leia, et see meile uusi mängijaid tuua võiks. Kõik keda on huvitanud on ju endale vajalikud reeglid selgeks teinud ja saanud liituda.

Jagage arvamusi veel antud asja kohta, also lükkasin juhtkonna polli selle.

• SA:MP Haldaja

ei pea rp testide parast vaga vist kuretsema ju unless server kinni ja uuesti avatakse, koik olemasolevad, kes alati olnud, enda testid ara teinud

uus gen laheb nvn gta v peale

• k0rk4 locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.