Jump to content

Featured Replies

Posted
Curriculum Vitae

Sisukord:
1. Isiklik informatsioon
2. Hariduskäik & koolitused
3. Muu informatsioon
4. Motivatsioonikiri

1. Isiklik informatsioon

1.1 Ees- ja perekonnanimi: Igor Miroslav
1.2 Sugu: Mees
1.3 Sünnikuupäev: 15.01.1993
1.4 Vanus: 28
1.5 Isikukood: 39801154932
1.6 Elukoht: Jeffersoni motell
1.7 Telefoni number: 5558228
1.8 E-maili aadress: [email protected]
1.9 Rahvus: Vene

2. Hariduskäik

2.1 Haridustase: Kõrgharidus
2.2 Hariduskäik (aastaarvudega):
Las Venturas Gümnaasium 2000-2012
Las Venturas Kutseharidsukeskus 2012-2015
Las Venturas Tehnikakõrgkool 2015-2018

2.3 Koolitused: Frima juhtimine, klientidega suhtlemine, esmaabi koolitus, autoremondilukksepa tööd, Puksiiri käsitlemine, mehaaniku ABC

3. Muu informatsioon
3.1 Varasemad töökohad:
Las Venturas Car tuning 2010-2013
Las Venturas Mehanic 2014-2020
3.2 Keelte oskus: 
Inglise keel - Kõnes 7/10 Kirjakeel 7/10
Vene keel - Kõnes 10/10 Kirjakeel 9/10(emakeel)
Prantsuse keel - Kõnes 4/10 Kirjakeel 3/10
Eesti keel - Kõnes 8/10 Kirjakeel 7/10
3.3 Juhiload: A,B,C,C1,CE
3.4 Haigused: Puuduvad
3.5 Tervisetõend: Olemas
3.6 Varasem kogemus: Olemas

4. Motivatsioonikiri

Motivatsioonikiri: 

Soovin kandideerida väljakuulutatud Los Santos Customs mehaaniku ametikohale. Kandideerin Los Santos Customs mehaaniku ametikohale, sest olen sarnasel ametikohal varem töötanud ja ka minu õpingud toetavad igati minu kandidatuuri. Nagu e-kirjale lisatud CV-st selgub, et olen omandanud koolis autoremondilukksepa kõrghariduse ja töötanud kokku 10 aastat. Tänu pikaajalisele töökogemusele ja kõrghariduse olemasolule olen hästi kursis valdkonnas toimuvaga. Arvan, et Los Santos Customs mehaanik peab olema hea organiseerimisvõimega, kiire muutustele reageerija, motiveeritud tööline ning loomulikult tööülesannete täitmisel täpne ja professionaalne. Leian, et minus on kõik eelmainitud omadused olemas. Minu töökogemus ettevõttes Las Venturas The Mechanic on andnud mulle praktilisi kogemusi töökoja meistrina ning juhtkonna abiline ja ettevõttest Las Venturas Car Tuning olen võtnud kaasa laialdased teadmised autode tuunimis praktikatest. Töökuulutust lugedes tundsin ära mitmed tööülesanded, millega olen varasemalt tegelenud – seega ei ole see töö mulle võõras. Sobin suurepäraselt antud ametikohale, sest valdan erinevaid keeli – olen aastaid suhelnud koostööpartneritega nii eesti, inglise kui ka prantsuse keeles. Usun, et lisaks varasemale töökogemusele ja omandatud haridusele on minu eelis sel konkursil tõeline kirg antud valdkonna vastu – olen pikalt töötanud ja kinnitan, et just see on ala, kus end ka edaspidi töötamas näen. Samuti plaanin end pidevalt koolitada, et paremate eesmärkide poole püüelda. Olen kindel, et suudan pakutaval ametikohal luua lisandväärtust, mis mõjutab nii meeskonnatööd kui ka ettevõtte tulemusi. Olen meeleldi nõus vastama tekkivatele küsimustele Teile sobival ajal e-maili

[email protected] või telefoni 5558228 teel! Ootan Teiega kohtumist, et rääkida põhjalikumalt pakutavast ametikohast ja põhjustest, miks leian, et olen Teie ettevõttesse sobiv inimene.

PORTREEFOTO

image.png

Tööle asumise aeg: Esimesel võimalusel.
Allkiri: I.Miroslav
Kuupäev: 25.02.2021

HV2T3jC.png

Lp. Igor Miroslav
LS Customsi juhtkond on teie avalduse üle vaadanud ning

peame kahjuks teatama, et teie avaldus on TAGASI LÜKATUD!

Uuesti kandideerimise võimalus on 

07/03/2021

• Matuuu locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.