Posted February 25, 20214 yr Süüdistaja IG nimi: Maksimilian_Novikov Süüdistatava IG nimi: Bruce_Veidt Juhtunu kuupäev ja kellaaeg: 25.02.2021 15:25 Sündmuse kirjeldus: Helistasime isikule, et tahame maja osta. Hiljem saabus isik majaette koos politseiga ja kui pärast isikult küsisin, et kas tegemist kerge metagamega siis vastas isik.. panen pildi Pildid/Videod: asjaosalised olid heiti3 ja iamtanel kui neil midagi lisada võivad kirjutada juurde. Edited February 25, 20214 yr by Marlboro
February 25, 20214 yr Nii.. Ma seletan omapoolse story lahti teile. Sõitsin teile Emperoriga sisse, mis tagajärjel käitusite te minuga, nagu koeraga. RPsin siis viimaseks line'iks, et /me sõidab Jefkale ja Raykole täiega otsa. Ja sõitsin minema. 10 min hiljem tulete te 3mekesi oma Huntleyga mulle vastu ja keerate suicide manöövri tuimalt (Common sense vastane), mille järel ma teist mööda põikasin ja minema sõitsin (kõik toimus umbes samas kohas). Sõitsin kiirelt stockiplatsile, kuhu müüsin Emperori ja asemele ostsin Mesa. Olen rahulikult Idlewoodis, maja ees, remondin autot, kuniks tulete teie, premieris neljakesi, kõigil /mask tehtud, sõidate vaikselt mööda. Loogiline on ju arvata, kellega tegu on, sõitsin eest ära, te jälitasite mind, kuniks teil juht crashis vms. Helistasin siis menti, kust tuli välja Steven (@Jarmuuuz), sain temaga kokku ja istusin ta auto peale. Siis helistate teie (taaskord vene aksendiga, pole väga raske ära arvata), niisiis tulime Steven'iga maja ette, ja te hakkasite eest ära ajama. Pärast, kui Jarmuuz teid kätte sai ja kõiki maha lasi, tuli mu PMi Whine rahe. Niiet ainsad, kes siin karistatud peaks saama, olete teie, ja ka seda OOC whine eest. https://imgur.com/a/uiBaNp1, rohkem mina ei kommenteeri, ootan admini otsust.
February 25, 20214 yr SA:MP sAdministraator Tere. Ei viitsi pikalt kommenteerida, aga olen asjaga seotud. Sain kogu info Kristjani käest IC'ly. Lõpetage ükskord see sitane OOC whine ära mida te iga situatsiooni ajal teete. Nii /b chatis, /es'ides kui ka /do kanalis. Ma ei viitsi peale igat käiku teile aru anda mida ma teen. Kui midagi käib vastu karva, siis tehke teema või pöörduge ilusti pärast situatsiooni lõppu asjaga seotud inimeste poole, mitte ärge tulge igisema ning kõikidele närvi käima keset situatsiooni. Aitäh. Edited February 25, 20214 yr by Jarmuuuz
February 25, 20214 yr Ei saa hästi probleemist aru, kuidas on metagame see, kui keegi sõidab sulle emperoriga sisse, sa hakkad teda jälitama ning helistab LSPDsse?
February 25, 20214 yr Peale seda kui olime isikuga avariis olnud, korjasime Maksimilliani peale ning läksime linnapeale teda otsima. Teades et ta on mehaanik, liikusime ringi Idlewood kandis. Töökojas teda ei märganud ja siis sõitsime läbi naabruskonna, nägime kedagi maja ees kuid ei saanud täpselt aru kellega tegu kuna isik oli vahetanud riietust ning autot. Hakkasin maja eest ära sõitma, siis mul mäng crashis. Tulin mängu tagasi, sõitsin maja ette ja märkasin et auto ja isik olid kadunud. Helistasime talle et niiöelda maja osta, mõni minut möödus ning ta saabus kohale politsei premieri kõrvalistmel, sealt siis algas chase. Edit: Esimese konflikti ajal ei saanud sul olla õrna aimugi et tegu on venelastega, crashi rp-sid sa nii et olid kaotanud teadvuse, ehk siis kuidas sa oleksid meie juttu kuulnud? Teise konflikti ajal kutsusid sa just vene aktsendi tõttu meile politsei kaela. Edited February 25, 20214 yr by heiti3
February 25, 20214 yr 10 minutes ago, heiti3 said: Peale seda kui olime isikuga avariis olnud, korjasime Maksimilliani peale ning läksime linnapeale teda otsima. Teades et ta on mehaanik, liikusime ringi Idlewood kandis. Töökojas teda ei märganud ja siis sõitsime läbi naabruskonna, nägime kedagi maja ees kuid ei saanud täpselt aru kellega tegu kuna isik oli vahetanud riietust ning autot. Hakkasin maja eest ära sõitma, siis mul mäng crashis. Tulin mängu tagasi, sõitsin maja ette ja märkasin et auto ja isik olid kadunud. Helistasime talle et niiöelda maja osta, mõni minut möödus ning ta saabus kohale politsei premieri kõrvalistmel, sealt siis algas chase. Edit: Esimese konflikti ajal ei saanud sul olla õrna aimugi et tegu on venelastega, crashi rp-sid sa nii et olid kaotanud teadvuse, ehk siis kuidas sa oleksid meie juttu kuulnud? Teise konflikti ajal kutsusid sa just vene aktsendi tõttu meile politsei kaela. Riietus oli mul täpselt sama, kui hetkel, mil ma teile otsa sõitsin, heiti.... Miks sa OOCly valetad? Ma rääkisin veel teiega, sõimasin Evgeniy näo täis ja ta hakaks raha nõudma. Teadsite, et olen mehaanik, sest ma ütlesin seda teile ennem, kui teie autot remontima hakkasin... Edited February 25, 20214 yr by Kristjan
February 25, 20214 yr Nagu ma aru saan ja Kristjanilt ka küsisin, siis te hakkasite teda selle Premieriga taga ajama sealt Idlewoodi maja juurest. Ei saa endiselt aru, kust väljendub metagame, kui sind ajab taga Premier, kus on 4 isikut sees ja helistad LSPD ja ütled, et sind jälitatakse?
February 25, 20214 yr Author See riietus ei mängi rolli.. põhiline rõhk on sellel et sa kutsud mendi sest sa oocly teadsid et need oleme meie aga vaevalt sa kutsud kellegile politsei sest tal on vene aktsent või päikseprillid peas?
February 25, 20214 yr Just now, Marlboro said: See riietus ei mängi rolli.. põhiline rõhk on sellel et sa kutsud mendi sest sa oocly teadsid et need oleme meie aga vaevalt sa kutsud kellegile politsei sest tal on vene aktsent või päikseprillid peas? Ma kutsusin teile mendid, sest te hakkasite mulle järgi sõitma :D:D enne seda pole ma mingisesse menti helistanud.