Posted February 25, 20214 yr SA:MP Haldaja sest tulistamist on palju, teeme asja silmale huvitavamaks animatsioonidega kui su karakter laheb second chance autos olles siis minu viimaste teadmiste kohaselt ta kickib mangija autost valja lay animatsiooni, either kas auto peale voi alla aga voiks autost mitte valja visata ja hoopis rakendada animatsiooni kui mangija istub paremal pool; car_dead_rhs kui mangija istub vasakul; car_dead_lhs animatsioon siis kujutab endast ette, et mangija ulakeha on autos ettepoole toetuvana justkui nagu ta oleks teadvusetu / vigastatud ma olen serveris koik animatsioonid labi kainud ja minumeelest seal vist polnud sellist, aga kellegil aega on voib oma simaga common teadaolevad kategooriad animped v animcar alt labi sirvida, akki ikka on, sest rohkemat mul muidu anda pole kui san'i jargne animatsiooni nimetus head ev sunnipaeva, kill or get killed
February 25, 20214 yr Author SA:MP Haldaja 2 minutes ago, kri said: tra ise ei mängigi vaga hea mote, esimest postitust uuendatud
February 25, 20214 yr Erapooletu, tekib bugge ja palju scriptimist. Crackis olles peaks saama autoga edasi sõita hetke seisul.
February 26, 20214 yr 2 hours ago, Bruno said: Erapooletu, tekib bugge ja palju scriptimist. Crackis olles peaks saama autoga edasi sõita hetke seisul. selleks ju meil kenth ongi.....
March 12, 20214 yr On 2/26/2021 at 2:35 AM, Kristjan said: selleks ju meil kenth ongi..... ei ole meil enam sedagi